Una trentena de propostes gastronòmiques a la 7a Ruta de la Tapa de Miami Platja

La iniciativa gastronòmica començarà demà, divendres 3 de maig, i s'allargarà fins al pròxim 19 de maig
Imatge de l'acte de presentació de la 7a Ruta de Tapes de Miami Platja | Ajuntament de Mont-roig del Camp
 

Aquest divendres, 3 de maig, torna la setena Ruta de la Tapa de Miami Platja amb la participació d'una trentena d'establiments de restauració. Fins al pròxim 19 de maig es podran degustar una trentena de tapes proposades per restaurants com Fusió cambodjana, Porc-au-vent, Deja-vu, Rolling paella, Nueva e-tapa o Me la quitan de las manos. Una proposta que permet acostar la gastronomia dels diferents establiments del municipi als ciutadans i, també, atraure nous visitants de fora del municipi. 

 

Aquesta iniciativa està organitzada per l’Associació d’Hostaleria de Miami Platja i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. És una activitat que ja s'ha consolidat com a proposta que permet gaudir de tapes de gran nivell, qualitat i quantitat. A més, dóna a conèixer l'àmplia oferta gastronòmica del municipi, convida a entrar a nous establiments i a descobrir noves cuines alhora que també permet dinamitzar el sector de la restauració local. 

 

Els establiments ja han presentat les seves tapes

Aquest dijous 2 de maig, s'ha fet la presentació de la setena edició de la Ruta de la Tapa de Miami Platja que ha comptat amb la participació de tots els establiments que participen en aquesta edició. L'acte s'ha fet aquest migdia al centre Polivalent de Miami Platja i els restauradors han donat a conèixer les seves propostes de tapes que tenen previstes oferir als comensals a partir d'aquest divendres.  

 

La tapa valdrà el mateix que els altres anys

La setena edició de la Ruta de la Tapa de Miami Platja manté els preus de les edicions passades, de manera que, els clients podran gaudir d'una tapa i una beguda (quinto o copa de vi) pel preu de 2,5 euros cada tapa. A més, tots els clients que hagin visitat un mínim de deu establiments podran entrar en diversos sortejos, això sí, han de segellar les butlletes i demostrar que han passat pels deu establiments. 

 

La Ruta de la Tapa de Miami Platja permet potenciar el turisme gastronòmic del municipi. A més, dins del calendari gastronòmic també s'hi troben altres propostes com les Jornades Gastronòmiques del Calçot, les de la Cuina de l'Arròs de tardor o les ja consolidades Jornades del Pop.