Parc Manel Albinyana de Salou

Salou acull una 'Festa per a tots' en motiu del Dia Mundial de l'Autisme

L'associació Aiguamarina Salou organitza una jornada de conscienciació carregada d'activitats i tallers

En el marc del Dia Mundial per a la Conscienciació de l'Autisme, que se celebra cada 2 d'abril, l'associació Aiguamarina de Salou, juntament amb l'Ajuntament del municipi, ha organitzat la 'Festa per a Tots', una jornada de conscienciació de l'autisme que comptarà amb diverses activitats obertes a tothom.

La 'Festa per a Tots' tindrà lloc el pròxim dissabte 6 d'abril al parc Manel Albinyana de Salou, on nenes i nens, amb i sense la malaltia, podran gaudir d'una sessió de teràpia amb gossos, 'zumba kids', teràpia amb cavalls, inflables, pintacares, tallers, de tatuatges, eco-manualitats, cançons de Ronda, animació amb ninots, una gimcana i un sorteig solidari.

En acabar l'acte, petits i grans podran gaudir d'un fideuat per tan sols 4 euros, en un acte de germanor que pretén visibilitzar i normalitzar aquesta patologia; la millora manera de passar una bona estona col·laborant en una bona causa.

Programa de la 'Festa per a Tots'

- 11.00 a 13.00 h. Teràpia amb cavalls

- 12.00 h. Teràpia amb gossos

- 13.00 h. Zumba Kids

- 11.00 a 18.00 h. Inflables, Pintacares, Tallers, Xics, Tatoos, Eco-manualitats, Cançons de Ronda, Animació amb ninots, Gimcana, Sorteig solidari

- 14.30 h. Fideuat i postres

The Festival, a la Challenge Salou'19

Aquells que vulguin completar el cap de setmana familiar tenen una cita el diumenge, 7 d'abril, amb la Challenge Salou'19.

En el marc de la prova triatlètica,  l'organització ha previst un conjunt de propostes en família, que permetran a petits i grans gaudir d'una jornada que els aproparà als esportistes d'elit, els permetrà participar en curses adaptades i moltes sorpreses més.

Tot a punt per a la prova triatlètica Challenge Salou 2019 | Challenge Salou

Et pot interessar