GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'estiu obre les portes de la zona esportiva i el club infantil a Salou

Aquests dos equipaments permetran dur a terme diverses activitats lúdiques i esportives cada dia durant els mesos de juliol i agost
Imatge de la platja de Salou. | cedida

 

L'Ajuntament de Salou ha fet efectiva, aquest dilluns 1 de juliol, l'obertura de la zona esportiva i el club infantil de platja, situats a la platja de Llevant. Amb l'arribada del mes de juliol i de l'estiu de forma definitiva, i amb aquest, la temporada turística, el consistori dóna ús a dos espais que permeten dur-hi a terme activitats esportives per a tots els públics i, en el cas del club infantil, l'acollida dels infants per hores.

 

Els dos equipaments romandran oberts diàriament durant els mesos de juliol i agost. La zona esportiva, que des d'avui estarà oberta deu hores cada dia, de deu del matí a vuit del vespre, és un espai situat davant del monument a Jaume I que ofereix la possibilitat de practicar diverses disciplines esportives, algunes d'elles relacionades amb l'esport de platja. Disposa de pistes de petanca, bitlles, tennis de taula, pales, futbol sala, bàsquet i corfbol; camps de volei-platja, taules per a escacs i una zona infantil.

 

La zona esportiva permetrà realitzar activitats com classes dirigides d'aeròbic i gimnàstica. | Cedida

 

«La zona esportiva és un nou atractiu per a la platja»

A més, hi ha disposada una zona de fitness i cardiovascular que té servei de monitoratge, i en paral·lel, també hi ha l'opció d'assistir a les classes dirigides gratuïtes d'aeròbic, gimnàstica, dansa de ventre i zumba i d'organitzar competicions de volei-platja, futbol i bàsquet, entre altres. Per al regidor d'Esports, Hèctor Màiquez, la zona esportiva «és un nou atractiu per a la platja, ja que a més de comptar amb una gran varietat d'equipaments adequats per a tots els públics i edats, ofereix la possibilitat de poder practicar diferents disciplines esportives, contribuint així al foment del lleure, l'esport i la vida saludable».

 

Per altra banda, el club infantil de platja, que obre també cada dia d'onze del matí a sis de la tarda, és un espai de 200 m² equipat amb una ludoteca o un parc infantil, entre altres, que ofereix als pares i famílies la possibilitat de deixar per hores als infants a càrrec de monitors qualificats. Els preus varien segons les hores: 1 hora són 3,10 euros; 2 hores són 5,10 euros; i 3 hores són 7,45 euros.