Salou posa en marxa el Pla de Renovació i Millora de la Ciutat

El consistori ha adjudicat les obres que han de millorar l'accessibilitat i la qualitat dels carrers del municipi
Salou posa en marxa el Pla de Renovació i Millora de la Ciutat | Ajuntament de Salou

L'Ajuntament de Salou ha posat en marxa el Pla de Renovació i Millora de la Ciutat en set zones del municipi; unes obres que milloraran l'accessibilitat i la qualitat de diversos carrers del municipi.

Aquesta setmana, els serveis tècnics de l'Ajuntament es reuneixen amb les empreses adjudicatàries que s'encarregaran d'executar les diferents intervencions, valorades en 1,7 milions d'euros, i que s'iniciaran a principis del pròxim mes de març.

Logísticament, l'alcalde, Pere Granados, explicava que «a nivell intern hem repartit el municipi en set espais per tal de poder actuar a cada un d’ells i millorar l’urbanisme a totes les zones. Hem de treballar a diferents nivells en aquelles zones i carrers que requereixen una major intervenció, i tots els barris de Salou veuran com es millora ben aviat la vorera, l’escocell, o bé s’actua al paviment de cara a dur a terme una renovació integral del municipi, aplicant criteris de qualitat de vida i qualitat urbana per les persones».

Gran interès de les empreses per realitzar el projecte

El regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut destacava el gran interès de les empreses per realitzar els diferents lots del Pla de Renovació de Millora de la Ciutat. Montagut afirmava que «a estat una adjudicació complexa donat que en alguns dels lots s’han presentat fins a 13 empreses a concurs; per tant, l’avaluació de cada una de les ofertes i la valoració de la proposta ajustada a la qualitat i al projecte municipal ha estat certament costós».

Aquest divendres, 22 de febrer, el conjunt de les empreses adjudicatàries es reuniran amb els tècnics municipals per tal de coordinar les tasques, així com el Pla de seguretat i salut i fixar la data per formalitzar cadascun dels contractes.

Plànol del Pla de Renovació i Millora de la Ciutat | Ajuntament de Salou

També et pot interessar:

"ATENCIÓ: Mor Alexandre Boquet, exregidor d'ERC a l'Ajuntament de Salou" "OFERTA DE FEINA: Nou Pla d'Ocupació Municipal a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant"