GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Salou presenta el vídeo del Cós Blanc 2019 i el veredicte del concurs de disfresses

L'acte tindrà lloc aquest divendres 8 de març i comptarà amb un acte d'agraïment a tots els seus participants
La gran festa del Cós Blanc a Salou | Àngel Ullate

Aquest divendres dia 8, l'Ajuntament de Salou presentarà el vídeo oficial de la Festa Major d'Hivern i premiarà als guanyadors del seu concurs. L'acte tindrà lloc a les 20.00 hores del vespre, al mateix Ajuntament.

 

El passat dissabte 9 de febrer es va celebrar el Cós Blanc, després de ser ajornat per causes meteorològiques. Un any més, els carrers de Salou es van omplir de festa, disbauxa i confeti, convertint el municipi en una gran batalla de colors. Es van llençar tones de confeti en aquesta 39a edició del Cós Blanc, les quals van acompanyar a la desfilada de la Gran Rua i a la posterior festa. Més d'una desena de canons van estar disparant confeti durant un llarg període de temps, mentre la música i les llums convertien l'espai en quelcom màgic.

 

La Gran Rua va comptar amb milers de persones que es van disfressar a l'uníson de les seves comparses i van desfilar entre el confeti que embolcallava el municipi. Els carrers que van acollir la desfilada van ser el Ciutat de Reus, la Via Roma i el carrer de Barcelona, però posteriorment la festa es va estendre per molts més, convertint el municipi sencer en una festa sens fi.

El Cós Blanc va repartir tones de confeti  | Àngel Ullate

 

 

L'Ajuntament de Salou commemora l'emblemàtica Festa Major

Com cada any, durant la jornada es grava un vídeo per a recordar els millors moments del Cós Blanc. Enguany, la tradició ha sigut la mateixa. Es presentarà a l'Ajuntament de Salou el divendres 8 de març, el qual comptarà també amb un acte d'agraïment a tots aquells que van fer possible la Festa Major. Per descomptat, totes les colles estan incloses en aquest grup de persones, de la mateixa manera que ho estan els serveis municipals de protecció i neteja, entre d'altres, que van vetllar perquè la jornada fos un èxit.

 

D'altra banda, el que molts esperen, també, és el veredicte del concurs d'enguany. La Gran Rua no només és una desfilada, també consisteix en un concurs en el qual la carrossa i colla millor disfressada és premiada per l'Ajuntament del municipi. Així doncs, aquest divendres es descobrirà el gran misteri que impacienta als salouencs i salouenques.