Salou reobre el mercadet de venda ambulant el dia 22 de juny

L'horari i emplaçament de les parades serà l'habitual

Salou també reobre el mercadet de venda ambulant, com ja han fet altres ciutats de la zona, que en el cas de la població costanera es reprendrà el pròxim 22 de juny. Des de l'ajuntament s'ha avançat que les parades es mantindran a la seva ubicació habitual, al carrer de l’Arquitecte Ubach i als carrers adjacents, des de les nou del matí fis a les dues del migdia.

La prioritat serà però, l'aplicació de les mesures de prevenció de la propagació de la Covid-19 per garantir la seguretat dels paradistes i dels visitants, tal com ha explicat l'alcalde de Salou, Pere Granados, «amb l’entrada a la nova realitat, hem d’adaptar els nostres establiments i mercats a la conjuntura i necessitats actuals, vetllant, més que mai, per la seguretat i el benestar de les persones».

Les mesures de prevenció

En la mateixa línia ha parlat el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, que ha explicat que «hem organitzat una redistribució de les parades, per tal de poder mantenir les distàncies entre elles, i facilitar la circulació dels vianants».

Les mesures aplicades seran, per tant, les de respectar les mesures de seguretat de dos metres entre persones, i utilitzar mascareta per part dels vianants com dels paradistes. En el cas d'aquests darrers, les parades també hauran de comptar amb els equips de protecció individual (EPI) necessaris, com és el cas del gel hidroalcohòlic i altres productes de neteja, per tal de poder vendre amb les màximes garanties de seguretat.

"La gran notícia que acaba de donar Vandellòs i l'Hospitalet als seus veïns" "Platges: Mont-roig del Camp ja té data d'obertura de les cales de Miami Platja"