Una salouenca participarà amb Holanda al festival d'Eurovisió

Carlota López, de 24 anys, és la guitarrista de Duncan Laurence, el representant neerlandès al pròxim certamen continental
Carlota López és la guitarrista de Duncan Laurence, el representant holandès a Eurovisió 2019 | Facebook / Piet Kuijten

 

Tarragona tindrà representació a Eurovisió 2019... a través d’Holanda. Carlota López, una guitarrista salouenca de 24 anys, pujarà a l’escenari de Tel Aviv al costat del cantant Duncan Laurence, representant dels Països Baixos a la pròxima edició del cèlebre certamen continental.

Segons apunta el periodista Iván Alcalá a lavila.cat, López va estudiar a l’Escola Municipal de Música de Salou, després al Conservatori de Vila-seca i, finalment, va aterrar a la Rock Academy, a la localitat neerlandesa de Tilburg, una universitat dedicada a la música pop, urbana i a tot allò que envolta l’actual indústria musical.

Laurence, l'aposta d'Holanda

Amb 18 anys, guitarra a l’esquena, aquesta salouenca va emprendre un gran viatge que ara, anys després, reverteix en una fascinant i il·lusionant experiència artística.

Al costat de Laurence, un músic independent que va formar part de la versió holandesa de ‘La Voz’ el 2014, López posarà els seus acords i la seva musicalitat al servei d’uns Països Baixos que, amb talent jove i desconegut, intentaran superar la divuitena plaça de Wylon —l’holandès  ‘country’— a la darrera edició del concurs.

Salou, pendent de la guitarrista

Al maig, de ben segur, el municipi de la Salou restarà pendent de la seva jove artista, en una nit especial que tots seguirem, viurem i escoltarem molt atentament. Encara falten uns mesos. Assajos, passió, encerts i molta merda!

"CALENDARI: Comença la temporada cultural a Mont-roig amb màgia i molt més" "Granados vol una llista «transversal» i «amb Salou com a únic objectiu»"