Salven un gat atrapat en un motor d'un vehicle a Cambrils

L'animal, que no podia sortir de l'interior del cotxe, va ser alliberat pels Bombers i la Policia Local
Els Bombers i la Policia Local de Cambrils rescaten un gat atrapat a la zona del motor d'un vehicle | CEDIDA

 

El passat dimecres, 8 d'agost, un gat es va quedar atrapat a la zona del motor d'un vehicle en un pàrquing de Cambrils, situat al carrer de Ferran Sors. L'animal es va introduir a l'interior del cotxe i no podia sortir de cap manera. Així doncs, a les 11.34 hores, els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís dels fets i es van dirigir cap al lloc on es trobava el gat per tal de treure'l del motor del vehicle.

Salven el gat, atrapat a la zona del motor d'un cotxe

Finalment, ajudats per la Policia Local de Cambrils, en menys de mitja hora, els bombers van poder salvar l'animal atrapat i posar fi a aquest incident. Cal destacar que tot s'ha quedat en un petit ensurt i l'animal es troba en perfecte estat. Per altre costat, es desconeix d'on va sortir i de qui era el gat. Per aquest motiu, la Policia Local se n'ha fet càrrec i està buscant d'on prové l'animal. 

Imatge del gat, un cop rescatat | CEDIDA

 

La Policia Local de Cambrils treballa per la seguretat viària

Més enllà d'això, la Policia Local de Cambrils va realitzar diferents tasques durant la passada nit del 7 d'agost. En especial, els membres del cos policial han hagut d'actuar sobretot en matèria de seguretat viària. En concret, la Policia Local ha instruït dos atestats per delictes contra la seguretat viària. Així ho van confirmar des del seu compte de la xarxa social Twitter.

El primer dels atestats es relaciona amb un jove, menor d'edat, que conduïa un ciclomotor sense el permís de conduir que es requereix. Cal destacar que el jove mai havia disposat del document. L'altre atestat es relaciona amb el conductor d'un turisme que ha donat positiu en el control d'alcoholèmia. En un principi, el seu vehicle es va veure implicat en un accident de trànsit. I un cop realitzada la prova d'alcoholèmia, els agents de la Policia Local van detectar que la taxa d'alcohol era de 0,50 mil·ligrams per litre en aire espirat. Per tant, tenint en compte que el límit permès per la llei es troba en 0,25 mil·ligrams per litre, el conductor doblava la taxa d'alcohol permesa.

"ATENCIÓ: Detingut per abusar d'una noia a Pacha La Pineda" "Les sigles amb què es presentarà Pere Granados a les eleccions municipals de 2019"