Imatge exterior del Teatre Auditori de Salou.

Salou ajorna més actes pel coronavirus i reestructura la seva agenda cultural de primavera

El programa Salou Actiu es limitarà a la temporada de tardor i el Premi de Recerca Pictòrica passa al 2021

L’Ajuntament de Salou reestructurarà la seva agenda cultural de primavera per tal de reubicar tots els actes suspesos a causa de la crisi del nou coronavirus. A causa de la situació d'emergència sanitària que vivim, l'àrea de Serveis Culturals ha pres la decisió d'ajornar la Diada de Sant Jordi, el programa d'activitats Salou Actiu i el premi Salou de Recerca Pictòrica Memorial José Luis Rubio Sáez.

Pel que fa a la Diada de Sant Jordi, que hauria de tenir lloc el pròxim 23 d’abril, cal recordar que la Cambra del Llibre de Catalunya ja va decidir fa dues setmanes ajornar la seva celebració a tot el territori català. La nova data encara s'està estudiant.

Sense tallers i excursions del programa Salou Actiu aquesta primavera

D’altra banda, el consistori salouenc ha aturat la publicació del programa Salou Actiu de primavera, que habitualment engegava a principis d'abril. Des de l'àrea de Cultura, però, avancen que aquesta oferta de tallers i excursions culturals de caràcter gratuït no comptarà amb una nova edició fins a la pròxima tardor.

Un altre esdeveniment afectat per la pandèmia global és el Premi Salou de Recerca Pictòrica Memorial José Luis Rubio Sáez, que enguany havia de celebrar la seva onzena edició. Aquest esdeveniment, que s’organitza de forma biennal amb la finalitat de fomentar l'experimentació, la innovació i la reflexió en l'àmbit de la pintura, s'ajorna fins al 2021. 

Xavier Montalà: «Ben aviat informarem de noves dates i de la programació d’actes»

«Aquestes decisions s’han pres tenint en compte les circumstàncies actuals de seguretat i, especialment, pensant en la protecció de la salut i el benestar de les persones», ha manifestat el regidor de l’àrea de Serveis Culturals de Salou, Xavier Montalà.  En aquest sentit, l’edil ha explicat que «des de la nostra àrea continuem treballant, com sempre, de forma constant; i, ben aviat, informarem la ciutadania de Salou de noves dates i de la programació d’actes».