URGENT

CCOO anuncia una vaga general a la indústria química de Tarragona durant la primera quinzena de febrer

Alumnes i professors del Conservatori de Vila-seca oferiran concerts itinerants per celebrar Santa Cecília

Aquest dijous 21 de novembre, a partir de les 17.30 hores, la música sortirà de les aules i el centre obrirà portes amb diversos espais convertits en escenaris
Alumnes del Conservatori de Vila-seca, durant un concert. | Cedida

El Conservatori de Vila-seca celebra aquest dijous, 21 de novembre, la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, amb un concert itinerant per les instal·lacions del centre. Professors i alumnes del centre sortiran de les aules i tocaran junts per a tot el públic en diferents espais del centre que es convertiran en escenaris per commemorar el Dia de la Música.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El concert s'iniciarà a les 17.30 hores per diferents espais del Conservatori. Posteriorment, i com ja és tradicional, l'AMPA del Conservatori clourà la festivitat oferint un berenar a l'Espai Xavier Montsalvatge per a tots els assistents. La festivitat de Santa Cecília està organitzada pel Patronat Municipal de Música i el Conservatori de Vila-seca, que enguany celebra els 40 anys d'existència.