Imatge del Pessebre dels Estels de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant discover

El Pessebre dels Estels de l'Hospitalet de l'Infant desvela els secrets darrere les escenes

El 'Pessebre per detràs' és una nova iniciativa del grup pessebrista per desitjar unes bones festes, tot i la pandèmia

El  Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló, a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, no s'ha pogut celebrar enguany a causa de la pandèmia del coronavirus, però tot i això, els organitzadors del pessebre «no s'han pogut estar quiets» i han preparat una nova activitat: el 'Pessebre per detràs'.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Aquesta iniciativa pretén mostrar als ciutadans què s'amaga darrere la  preparació del Pessebre dels Estels. Com es construeixen les escenes, els decorats i com es preparen els figurants del pessebre, són alguns dels secrets que es detallaran en aquesta nova activitat.

Per qui vulgui descobrir-ho, s'han preparat imatges  de les escenes durant totes les edicions i com s'han anat arreglant les cases, entre moltes altres coses. A partir d'avui, 24 de desembre, «cal estar atent a les xarxes socials», segons apunten des de  l'organització.

Cada dia, des de les nou del matí a les nou del vespre, es publicaran quatre o cinc vídeos  amb el recorregut del pessebre, des del  pàrquing  fins a la carpa de sortida. Tots aquests vídeos conformaran un mapa interactiu que es podrà visitar quan es vulgui.

Des de l'organització han declarat que: «aquest Nadal  volem que tothom participi del  Pessebre dels Estels, ja sigui perquè s’hi veu representat en els vídeos o perquè vol guanyar una mascareta! No us oblidem, us enyorem i el 2021 tornarem amb més força».