GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El sector turístic ofereix 800 llocs de feina a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre

Més de 400 persones van acudir aquest dijous a una jornada informativa a Vila-seca
La jornada s'ha dut a terme al Part Científic i Tecnològic de Vila-seca | TarragonaDigital

 

Més d'una trentena d'empreses del sector turístic del territori —especialment enfocades en l'allotjament i la restauració— cerquen personal per afrontar l'època de l'any amb més demanda turística a la Costa Daurada, les Terres de l'Ebre i les Muntanyes de Prades. La Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la demarcació (FEHT) ha organitzat aquest dijous, 7 de març, la segona edició de les jornades 'Treballa al Turisme', amb l'objectiu de reunir aquestes empreses amb persones interessades en incorporar-se al sector.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Segons la FEHT, aquestes empreses han ofert uns 800 llocs de feina, de perfils ben diversos. «Tenim des de recepcionistes fins a personal de manteniment, animació, jardineria, cuina, sala, neteja de bungalous i de pisos...», ha recollit la vicepresidenta de la FEHT, Berta Cabré. «Hi ha oportunitats per a tothom», ha afegit. Més de 400 persones han passat per la trobada per demanar informació.

 

Berta Cabré: «Les empreses busquen persones amb bona actitud i ganes de treballar»

 

Més de 400 persones s'han interessat per conèixer els detalls de les ofertes | TarragonaDigital.com

Berta Cabré ha fet una valoració molt positiva de la jornada, i ha reivindicat el «camí cap a la consolidació» de la iniciativa. Els assistents han conversat amb els responsables de recursos humans de les empreses —majoritàriament hotels, càmpings, apartaments i entitats com ara PortAventura World—, i els han lliurat personalment els seus currículums. «Les empreses busquen persones amb ganes de treballar, amb bona actitud i amb els perfils professionals necessaris», ha exposat Cabré.

 

Segons la FEHT, el sector turístic genera uns 12.000 llocs de treball directes a la demarcació, a més de 10.000 més de forma indirecta durant la temporada de major afluència. També recorden que el perfil de persona demandant de feina és molt divers, i que, iniciatives com aquesta jornada aspiren a consolidar-se a l'agenda anual per tal de fer de pont entre les empreses que ofereixen feina i les persones que la cerquen.

 

També et pot interessar