El VermutingCambrils es prepara per una segona edició amb creacions culinàries d'alta qualitat

Les jornades se celebraran del 17 de maig al 2 de juny, acollint més d'una vintena d'establiments
El VermutingCambrils donarà el tret de sortida el pròxim 17 de juny  | Cedida

 

Aquest matí s'ha realitzat la presentació de la segona edició del VermutingCambrils. El municipi de la Costa Daurada es prepara per acollir una de les jornades gastronòmiques més esperades pels veïns i veïnes del municipi. Després d'una acollida exitosa en la seva primera edició, el municipi escalfa motors per una segona carregada de noves propostes gastronòmiques d'elevada qualitat. Des del 17 de maig fins al 2 de juny podreu gaudir de l'oferta gastronòmica que presentaran els 26 bars i restaurants participants.

 

Aquesta iniciativa està impulsada pel Patronat Municipal de Turisme i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils, i patrocinada per Vermuts Miró. El caràcter principal del VermutingCambrils és el d'oferir diverses propostes gastronòmiques adaptades a la mateixa naturalesa de cada establiment. Així doncs, els bars oferiran un pack de vermut i tapa per 3 euros, mentre que els restaurants ampliaran la seva oferta a plats especials cuinats amb vermut. 

El VermutingCambrils és un reclam pel turisme   | Laia Solanellas

 

Una proposta gastronòmica i qualitativa

En aquesta segona edició s'ha volgut fer una forta aposta sobre el component de qualitat del VermutingCambrils. Així doncs, les tapes oferides durant les jornades gastronòmiques aniran més enllà de les tradicionals patates i olives. El vermut prendrà un protagonisme encara més exhaustiu, estant present en l'elaboració de totes elles com a element principal. D'aquesta manera, la qualitat de l'oferta gastronòmica es veurà millorada de manera exponencial en aquesta segona edició.

 

Després de l'èxit acollit en la primera edició, aquestes segones jornades repetiran l'oferta de Sorbet de Vermut mediterrani pel preu d'1 euro. La gelateria Antoni Sirvent, una de les més consolidades en el municipi de la Costa Daurada, serà l'encarregada d'elaborar el gelat amb un toc de Vermut Miró. Així doncs, tots els participants de les jornades podran gaudir del gust del vermut en totes les seves possibles formes. 

 

L'objectiu principal del VermutingCambrils és afavorir el turisme de proximitat, garantint així la relació del municipi amb tots els seus visitants. Els establiments participants en l'oferta de tapa i vermut seran  l'A Lanterna, Antoni Sirvent, Bec d’Or, Can Solé, Cal Tendre, Casa Macarrilla 1966, Ches Burger Bar, Creperia El Gat, Daniel Salinas, Duomo, El Tamboret, Estival Eldorado Resort, La Central, La Palmera de La Llosa, l’Amagatall, Llop de Mar, l’Original Experiències Gastronòmiques, Mar de Tierras, Mar del Priorat, Miramar, Petit Lekeitio, Prick Thai, Rincón de Diego, Taberna Lekeitio, Taller 9 i Zero Zero.

Cambrils s'omple de gom a gom durant les jornades gastronòmiques   | Laia Solanellas

 

Aquesta segona edició també comptarà amb un concurs a la millor proposta gastronòmica

Les sis propostes seleccionades com a millors lluitaran per guanyar un premi de 1.000 euros en metàl·lic, en cas de quedar primeres; o bé un segon i tercer premi que suposarà la representació de la destinació a les properes accions promocionals gastronòmiques organitzades pel Patronat de Turisme. L'encarregat d'escollir aquestes propostes serà el xef Joan Sadoll, del restaurant Sadoll de Tarragona. 

 

La Fira del Vi serà l'escenari en el qual es donaran a conèixer els guanyadors dels premis, els quals són atorgats per Vermuts Miró. En aquesta estarà present un jurat professional format per un representant del patrocinador Vermuts Miró, dos xefs professionals, un representant de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils i dos representants de l'Ajuntament i Patronat de Turisme. Aquest jurat gaudirà d'un 60% del vot, mentre que l'altre 40% es deixarà en mans dels usuaris d'Instagram que votaran les propostes que més els hi agradin. Aquests últims també entraran en el sorteig de dos dinars per a dues persones a Cambrils. 

"VIA PÚBLICA: Cambrils reposa l'arbrat de l'avinguda Vidal i Barraquer" "L’Ajuntament de Salou inicia les obres per crear un nou accés independent al tanatori"