GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Segon cap de setmana de concerts al Festival Internacional de Música de Cambrils

Jorge Drexler, Miguel Poveda, David Bisbal i Juanes seran els artistes que pujaran a l'escenari del Parc del Pinaret
A més dels concerts, es pot gaudir amb l'oferta gastronòmica i altres espais musicals. | Josep Martí

 

 

El passat dissabte, 28 de juliol, es va donar el tret de sortida a un dels grans i esperats esdeveniments de l'estiu a la Costa Daurada. Es tracta del Festival Internacional de Música de Cambrils, que enguany torna amb la seva 44a edició amb nou grans concerts que ompliran de gent i de bon ambient el Parc del Pinaret. Aquest serà el segon cap de setmana del Festival i es preveu una autèntica trobada cultural, musical i festiva.

 

Els concerts d'aquesta setmana al Festival de Música de Cambrils

Aquest dijous, 2 d'agost, començarà la segona setmana de concerts del Festival. Jorge Drexler serà l'encarregat d'iniciar una setmana plena de música i ritme al Parc del Pinaret. L'uruguaià tornarà a Cambrils amb el seu últim treball d'estudi anomenat 'Salvavidas de Hielo, una perfecta combinació de nous ritmes, melodies acompanyades de guitarra i lletres profundes que caracteritzen l'artista. Les entrades per al seu concert es poden comprar en aquest enllaç.

 

El divendres, 3 d'agost, Miguel Poveda, un dels artistes més destacats del flamenc al nostre país debutarà al Festival amb el seu nou projecte 'EnLorquecido Tour'. Amb la seva essència flamenca que el caracteritza, el cantaor captivarà el públic i farà una autèntica festa de sentiments i emocions. Les entrades oscil·len entre els 35 euros a pista i els 55 euros, i es poden comprar en aquest enllaç.

 

El divendres, 4 d'agost, tindrà lloc un dels plats forts del Festival. Així doncs, David Bisbal pujarà a l'escenari per mostrar el seu gran talent i la seva energia amb els seus últims èxits. De ben segur que el públic es contagiarà de l'artista d'Almeria, que no deixa de ballar i cantar durant les més de dues hores d'actuació. És una oportunitat per viure en directe un espectacle de so, llum i ball al ritme d'un artista que transmet molt d'optimisme. 

 

Finalment, aquest diumenge, 5 d'agost, Juanes, un dels principals artistes de rock en espanyol, oferirà un concert on mostrarà les cançons més actuals i les de sempre. A més, posarà al públic en peu amb el seu ritme que el caracteritza. D'altra banda, presentarà el seu nou treball, anomenat «Mis planes son amarte».

 

David Bisbal estarà present al Festival Internacional de Música de Cambrils el 4 d'agost | cedida

 

Els primers concerts del Festival Internacional de Música

El passat dissabte, 28 de juliol, el raper saragossà Kase.O va pujar a l'escenari del Parc del Pinaret, davant d'unes 3.000 persones, per cantar les cançons del seu darrer disc 'El Círculo' i per repassar les cançons més populars del seu antic grup Violadores del Verso. Es va veure un públic molt entregat que corejava cançons com «Pavos Reales» o «Repartiendo arte», entre altres del seu repertori. Durant l'actuació, es van cridar missatges a favor de les dones i es va reivindicar el lema «No és no».

 

El director de la promotora Concert Studio, Martín Pérez, ha explicat que «és un luxe per a qualsevol festival començar amb aquest artista». A més, Pérez ha destacat que les entrades s'han venut «molt ràpid, amb molta anticipació i, això, vol dir que el públic els interessa els artistes programats» i que «és un artista diferent amb molta personalitat, que té seguidors molt fidels». 

 

El diumenge, 29 de juliol, el tribut a Mecano, Hija de la Luna, va oferir al públic una reproducció idèntica de la mítica gira de la banda, rescatant, a més, altres èxits del grup. Aquest projecte va néixer l'any 2016 i, en pocs anys, s'ha anat consolidant a nivell mundial com l'homenatge més important i reconegut a Mecano. Així doncs, l'actriu i cantant Robin Torres va emocionar i va fer recordar als assistents els èxits de la formació, que ja fa 25 anys que va abandonar els escenaris.