El servei de Salvament i Socorrisme es desplega a la costa de Salou

El servei de Salvament i Socorrisme es desplega a la costa de Salou

El desplegament va començar a la platja de Llevant el passat 12 d'abril i s'allargarà fins al pròxim 15 d'octubre a les platges de Salou

Aquest divendres, 24 de maig, el servei de Salvament i de Socorrisme litoral ha completat el seu desplegament  a la capital de la Costa Daurada, el qual va començar el passat 12 d'abril  a la platja de Llevant de Salou. L'alcalde del municipi, Pere Granados, juntament amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Protecció Civil, David González, i la regidora de Platges, Júlia Gómez, han visitat el servei. 

El desplegament anirà augmentant segons arribi el punt més àlgid de l'estiu

Aquest desplegament es completarà al llarg dels mesos de juliol i agost a Cala Crancs i permetrà vetllar per la vigilància a les costes del litoral. El desplegament s'ampliarà amb un dispositiu de 15 persones repartides en 14 punts i aquests punts aniran augmentant en funció del punt àlgid de l'estiu, fins a arribar a la trentena de socorristes i a 19 punts fixes de servei. Fins al 15 d'octubre, el personal de socorrisme, que presta la concessionària Servitur Salvament S.L., vigilarà de manera activa les platges del municipi  de Salou amb bases fixes de Salvament a Ponent, Llevant; Capellans; i la Llarga i també anirà realitzant rondes per les diferents cales que no tinguin una base de salvament fix. 

Horari del servei de socorrisme

L'Ajuntament de Salou informa que els horaris del servei de socorrisme  s'iniciaran sempre a les 10.00 hores i l'horari de finalització del servei anirà en funció de les puntes d'usuaris. Així doncs,  fins al 31 de maig el servei s'iniciarà a les 10.00 hores i acabarà a les 18.00 hores; de l'1 al 14 de juny estarà operatiu des de les 10.00 hores a les 19.00 hores; del 15 de juny al 15 de setembre des de les 10.00 hores  fins a les 20.00 hores; del 16 al 30 de setembre des de les 10.00 hores fins a les 19.00 hores; i, finalment,  de l'1 al 15 d'octubre  de 10.00 hores a 18.00 hores. Cal recordar que l'ordenança cívica preveu  sancions de 400 euros pel bany amb bandera vermella  amb la finalitat de reforçar la seguretat dels banyistes.