GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Suspesa la desena edició de la Vandekames de Vandellòs

El context actual derivat de la crisi del coronavirus obliga els organitzadors a posposar la prova fins al 2021
La desena Vandekames s'ajorna fins al 2021 arran de la crisi del coronavirus | Cedida

 

 

Vandekames suspèn la seva desena edició arran de la crisi del coronavirus. Els organitzadors de l’esdeveniment, que s’havia de celebrar el pròxim 1 d’agost, consideren que l’escenari actual «no és el més convenient» per dur a terme una competició esportiva que aplega, any rere any, unes 600 persones a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

 

El Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i el Club Centre Excursionista Serres del Mestral, responsables de la iniciativa —amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació—, han apuntat que la incertesa temporal de l’estat d’alarma i el fet de «no disposar avui dia d’un temps mínim per poder organitzar la Vandekames amb certes garanties sanitàries per als corredors i els més de 150 voluntaris» els obliga a ajornar la prova fins a l’any vinent.

 

Així, el desè aniversari de la Vandekames es podrà celebrar el 2021 «en millors condicions», mantenint l’essència d’una trobada oberta a tothom i que inclou diferents modalitats i caminades, sempre amb l’objectiu de fomentar l’esport i donar a conèixer les muntanyes i l’entorn natural del municipi.