La caiguda d'un arbre obliga a tallar el camí de Cambrils a Mont-roig

Es fan desviaments per altres carrers
Imatge del camí de Mont-roig, a Cambrils | google maps

El temporal de vent de les darreres hores ha deixat nombroses incidències a les comarques de Tarragona i, especialment, a la comarca del Baix Camp. La Policia Local de Cambrils ha informat que la caiguda d'un arbre al camí que va de Cambrils a Mont-roig del Camp ha obligat a tallar la circulació en aquesta via entre la riera de Riudecanyes i la cruïlla amb el camí de les Francines.

El vent ha fet caure un arbre, fet que ha afectat també la línia de xarxa elèctrica. Segons informa la policia municipal, els vehicles es desvien a través de quatre vies: per la carretera T-310, per la carretera N-340, pel camí de Mont-roig a Vinyols i pel camí de les Francines.

El vent fa caure un arbre a tocar de l'escola de Maspujols

La majoria de trucades pels efectes del vent s'han concentrat al Baix Camp, amb 337 avisos, i on bona part de les incidències de les darreres hores estan relacionades amb arbres, objectes i contenidors caiguts. A Maspujols, d'altra banda, un arbre caigut també ha provocat molèsties durant el matí d'aquest dilluns, quan ha caigut a tocar de la porta d'entrada de l'escola del municipi. Per tal que l'arbre no afectés el centre educatiu, diversos veïns han tallat el tronc i les branques amb motoserres.

"🔴 La forta ventada fa bolcar diverses caravanes i un camió a les carreteres de TGN" "❗🚅 URGENT: Tallada la circulació de trens pel vent huracanat"