Endureixen les mesures contra el coronavirus a Cambrils: tanquen parcs, zones infantils i esportives

El comitè de coordinació municipal del coronavirus a Cambrils ha sumat aquest divendres 13 de març noves restriccions per frenar l'avanç de la pandèmia. Seguint les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat, l'Ajuntament ha decretat el tancament de tots els parcs municipals, dels circuits d’exercicis i de les zones infantils que hi ha repartides pel municipi. Instal·lacions com els gronxadors, els tobogans o les màquines d'exercici poden ser focus de transmissió.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Sense mercat ambulant i sense cap ocupació a la via pública fins al 27 de març

El nou decret també insta a tancar el mercat ambulant i el servei de primera acollida de la plaça de la Vila, que s’afegeixen als equipaments clausurats aquest dijous. A més, no s’autoritzaran permisos d’ocupació de via pública fins a nou avís i es cancel·laran els que s’han autoritzat fins al 27 de març.

 

D’altra banda, l’Ajuntament ha intensificat i reforçat les actuacions de neteja i prevenció a tots els autobusos i al transport adaptat, i ha recordat als establiments que han de complir amb les restriccions d’aforament.

 

Les gestions amb l'Ajuntament se centralitzen en tres únics espais

Així mateix, l’Ajuntament de Cambrils limitarà les atencions directes que ofereix a la ciutadania i les centralitzarà a tres espais: la planta baixa de l’Ajuntament, l’oficina de Benestar Social (al carrer Sant Plàcid, 5) i l’Oficina Local d’Habitatge ubicada al Forn del Tallero (carrer Cardenal Vidal i Barraquer, 24).

 

En aquests edificis només s’atendran assumptes urgents i l’Ajuntament recomana a tota la ciutadania utilitzar preferentment l’administració electrònica i la via telefònica (977794579).