Torna el Rally de Tapes a Salou aquest octubre

Coincidint amb el Rally RACC - Costa Daurada, se celebrarà la setena edició de la cita gastronòmica
El Rally de Tapes aprofia l'afluència de turistes del Rally RACC - Costa Daurada. | TarragonaDigital.com

 

Per setena edició, la regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica i Empresarial, Comerç, Consum i Mercats de l'Ajuntament de Salou ha organitzat la cita gastronòmica Rally de Tapes, que cada any se celebra a la tardor coincidint amb el Rally RACC - Costa Daurada, la prova del campionat mundial de ral·lis. Aquest any entre el 19 i el 28 d'octubre, amb l'objectiu d'aprofitar l'afluència de visitants de què gaudirà Salou en aquella setmana, es torna a posar en marxa aquesta ruta de tapes pels establiments del municipi.

 

També hi haurà tapes per als més petits

En aquesta trobada, diversos bars i restaurants de la localitat tarragonina —l'any passat en van ser 36— prepararan, per un preu de 2,5 €, una degustació en format de tapa, acompanyada d'un quinto de cervesa San Miguel. A més, com es porta fent des de fa cinc edicions, i tenint en compte tant els que viatgen sense nens com els que ho fan gaudint en família, també es farà el Mini Rally de Tapes, que permetrà als més menuts de la casa gaudir de la ruta gastronòmica amb degustacions especials. Una idea genial per a poder sortir a fer tapes en família oferint degustacions especialment ideades pels nens.

 

L’organització distribuirà fullets oficials entre els visitants, que contenen un mapa i recorregut del circuit dels establiments adherits en aquesta iniciativa. Al fullet, a més, es podrà votar la millor tapa, i en finalitzar el Rally de Tapes per Salou es realitzarà un rànquing de les millors tapes, que rebran un premi per part del consistori. A més, al dors del fullet, existeix un quadrant per tal que, un cop degustada la tapa, l’establiment marqui el seu segell. Així, amb un mínim de deu segells els clients podran entrar en el sorteig d’un set de 'fondue' ofert per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou.

 

Per poder participar en aquesta edició, els establiments interessats han d'inscriure's amb aquest formulari. Per a més informació, es pot contactar amb el telèfon 977 30 92 14 o a través d'aquest correu electrònic.

 

Fotografia dels guanyadors del Rally de Tapes per Salou de l'edició anterior. | TarragonaDigital.com