Un treballador d'un hotel de Salou, traslladat a l'hospital després de caure per una escala

L'home, de 54 anys, ha estat traslladat a l'hospital Joan XXIII a causa de les contusions | Treballava en un reconegut hotel del carrer Birmingham
Un treballador de 54 anys ha caigut per les escales en un reconegut hotel de Salou i ha estat traslladat a l'hospital. | H10 Vintage

 

Un treballador de 54 anys d'un reconegut hotel de Salou ha estat traslladat a l'hospital després de caure per les escales. Els fets han tingut lloc aquest matí, a les 12.32 hores. L'home ha patit diverses contusions a causa de la caiguda i per aquest motiu s'ha depslaçat fins al lloc una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques. El treballador ha estat traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona i la Policia Local de Salou s'ha fet càrrec de les investigacions.

Un treballador d'un hotel de Salou cau per les escales i resulta ferit

Un home de 54 anys ha resultat ferit lleu aquest migdia a Salou. L'home era treballador d'un reconegut hotel del municipi de la Costa Daurada, ubicat al carrer Birmingham. El succés ha aixecat l'expectació entre els centenars de turistes que es trobaven a l'espai, que durant aquestes setmanes es troba completament ple. 

El treballador es trobava fent les seves tasques en l'interior de l'hotel quan, per motius desconeguts, s'ha precipitat per les escales. La caiguda li ha provocat diverses contusions i ferides. Per aquest motiu, s'ha desplaçat fins al lloc dels fets una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques i s'ha activat una dotació dels Bombers, que finalment no ha actuat. 

L'home, traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona

Després de rebre atenció mèdica al mateix hotel, el treballador ha estat traslladat amb pronòstic lleu a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, on es recupera de les ferides. Per la seva banda, la Policia Local de Salou s'ha fet càrrec del cas i serà qui portarà les investigacions pertinents. 

També et pot interessar: 

"ATENCIÓ: Ferit un ciclista a Cambrils després de topar contra un cotxe" "🔴ATENCIÓ: Recuperen 13 mòbil robats en una discoteca de Salou"