Tres detinguts en un operatiu policial contra el 'top manta' a Vila-seca

Més de la meitat de la plantilla de la Policia Local va dur a terme l'operació
Imatge d'arxiu de venedors de 'top manta' a la costa tarragonina | Cedida

 

 

Més de la meitat dels policies locals de Vila-seca van desplegar un operatiu policial contra els manters la nit del dijous passat, 29 d’agost. Segons apunta el ‘Diari de Tarragona’, hi van participar un total de 27 agents dels 42 que té la Policia Local.

 

L’operatiu contra el ‘top manta’ es va dur a terme en un tram del passeig de Pau Casals, a la Pineda, on es van poder localitzar fins a 23 manters. La Policia Local va poder identificar 3 dels venedors ambulants, però els 20 restants van poder fugir. De fet, van abandonar els productes que estaven venent al lloc dels fets.

 

Cap a les  nou del vespre va començar l’operació policial, que es va allargar fins a la una de la matinada. La majoria dels manters eren de nacionalitat senegalesa excepte un, que era pakistanès. A diferència d’altres vegades, durant l’operatiu no hi va haver enfrontaments entre els venedors i els agents de policia.

 

Després que els 20 manters poguessin fugir del lloc, els agents van detenir els tres venedors i van requisar tot el material. En total, van confiscar més de 300 euros en efectiu, més de 750 bosses de mà, quasi 600 productes esportius, 1.000 parells de sabates esportives, 132 joguines voladores i més de 460 gorres. Segons informa el citat mitjà, tot aquest material serà destruït.

 

Els tres venedors senegalesos que van poder ser detinguts declararan a la comissaria de la Policia Local de Vila-seca aquest dilluns, 2 de setembre. Estan investigats per un delicte contra la propietat industrial, que porta el jutjat d’instrucció número 6 de Tarragona.