El llibre 'Tres dies a la presó' es presenta a la Torre Vella de Salou

L'acte tindrà lloc dimecres 10 de juliol i comptarà amb la presència del vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri de los Rios i l'autora Gemma Nierga
La periodista Gemma Bierga presenta a Salou les converses amb Jordi Cuixart, a 'Tres dies a la presó' | Cedida

 

 

El municipi de Salou acull la presentació del llibre 'Tres deis a la presó' de Jordi Cuixart i la periodista Gemma Nierga. Aquest dimecres dia 10 de juliol el vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri de los Rios i la periodista Gemma Nierga, autora del llibre, presentaran el llibre amb una conversa entre el president de l'entitat i la periodista, on també hi serà present la presidenta d'Òmnium del Tarragonès, Rosa Maria Codines.

 

'Tres dies a la presó' a la Torre Vella de Salou

A dos quarts de vuit del vespre d'aquest dimecres a la Torre Vella de Salou es presentarà 'Tres dies a la presó: un diàleg sense murs'. Aquest llibre es basa en una conversa sincera que van tenir la periodista, Gemma Nierga i el president d'Òmnium, Jordi Cuixart en un locutori de la presó de Lledoners.

 

Presentació del llibre 'Tres dies a la presó' a Salou | cedida

 

Les converses entre Gemma Nierga i Jordi Cuixart en un llibre

Aquest llibre és fruit de les converses que van tenir la periodista i Cuixart al centre penitenciari entre els vidres de les sales de conversa de la presó i durant tres dies. Un diàleg que s'ha plasmat en 'Tres dies a la presó' i que narra la trajectòria més personal de Jordi Cuixart i la vida amb les presons de Soto del Real i de Lledoners convivint amb els altres presos. Així com la seva vida política i els fets més rellevants que ha viscut fins al moment que va entrar a presó.

 

Tota una experiència des de la presó i narrada per la periodista Gemma Nierga que ara es presenta a Salou i on els assistents podran conèixer de primera mà com van ser aquestes converses amb Jordi Cuixart.