Troben un cetaci mort a la deriva davant la platja Cristall, a Miami Platja

Els socorristes l'han detectat a uns 500 metres de la costa, a tocar de les boies | Una embarcació de Salvament Marítim l'ha remolcat mar endins
Imatge d'arxiu d'un cetaci mort a la costa d'Alacant | Salvament Marítim

 

 

Expectació i incertesa momentània a la costa de Miami Platja, al Baix Camp. Els socorristes de la platja Cristall han detectat avui dilluns, 26 d’agost, un cetaci a la deriva a uns 500 metres de la costa, a tocar d’una de les boies que delimiten l’espai dels banyistes.

 

Segons ha informat Salvament Marítim a TarragonaDigital, es tracta d’un cetaci d’uns tres metres, mort fa temps i en un avançat estat de descomposició. El Centre de Coordinació de Salvament Marítim de Tarragona ha rebut l'avís a les 13.12 hores i, immediatament, hi ha enviat l’embarcació Salvamar Fomalhaut.

 

 

 

Remolquen l'animal, lluny de la costa

Després de consultar-ho amb els Agents Rurals, que han descartat l’ús del cadàver amb finalitats científiques, Salvament Marítim ha remolcat l’animal mar endins, allunyant-lo de la costa. Ara per ara, no ha transcendit l’espècie concreta d'aquest cetaci. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Maika
Se llevan al animal mar adentro y lo abandonan como si fuera una m..rda? Autopsia? Claro, seguro estaba lleno de plástico y no conviene no?
Luigi
Maika.. de dóbde has salido?
Isabel
Tienes razón Maika. Pero muchos recursos para trasladarlo y descubrir que se lo ha cargado una red de pesca, o lo ha herido una embarcación....y no, no interesa, no...