GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant reobre les inscripcions per als cursos d'adults

L'Ajuntament ha obert el segon període de matriculació entre el 2 i el 30 de setembre a les OMAC
L'OMAC de la Casa de la Vila de Vandellòs serà un dels dos punts on inscriure's als cursos per adults. | TarragonaDigital.com

 

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha informat que el segon període de matriculació als cursos d'adults s'obrirà el pròxim dilluns 2 de setembre i estarà disponible durant un mes fins al 30 de setembre. El motiu d'aquesta ampliació, oberta també l'any passat, és facilitar la inscripció. Així, fins a finals de setembre, les persones interessades a apuntar-se als cursos podran presentar la sol·licitud a les oficines municipals d'atenció ciutadana (OMAC), ubicades a l'Ajuntament de Vandellòs i a la Casa de la Vila de l'Hospitalet de l'Infant, en horari d'atenció al públic.

 

Un nou curs per a persones que no van acabar l'educació primària

La regidoria d'Ensenyament ha ampliat l'oferta formativa per al curs 2019-2020. D'aquesta manera, a més de proporcionar els cursos de preparació per a la prova d'obtenció del títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (GES), per a les proves lliures d'accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior (CFGM i CFGS) i per a les proves d'accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys, posa a l'abast de la població adulta un nou curs de preparació per a la prova lliure d'obtenció del Certificat de formació instrumental.

 

Aquest curs està adreçat a persones que no van acabar l'educació primària i volen adquirir o millorar els mecanismes de lectura, escriptura i càlcul, i alhora adquirir coneixements que expliquen l'entorn social i cultural. Les classes donaran el tret de sortida el 12 de setembre i s'impartiran a la primera planta del Viver d'Empreses d'IDETSA. Per obtenir més informació, podeu consultar la pàgina web de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.