Vandellòs i l'Hospitalet se solidaritza amb els infants que pateixen càncer

S'han recaptat prop de 2.000 euros per a l'Associació NEN
S'han recaptat gairebé 2.000 euros per a l'Associació NEN | CEDIDA

 

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha recaptat prop de 2.000 euros per a l'Associació NEN, durant la Setmana de la Joventut Solidària. Per aquest motiu, en el marc d'aquesta jornada, la Regidoria de Joventut, juntament amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, l'Àrea d'Esports, l’empresa local Lo Tossalet, l’associació familiar La Tribu i l’associació NEN, va programar tot un seguit d'activitats en benefici de l'associació per lluitar contra el neuroblastoma, un tipus de càncer que afecta els més petits. 

 

Activitats organitzades per a la Setmana de la Joventut

Les activitats es van dur a terme del 6 al 12 d'agost, i van consistir en esmorzars solidaris per als infants i joves apuntats a les activitats d'estiu del municipi, en una gimcana solidària, en un berenar solidari, en un taller d'astronomia i en partides de Làser Tag.

 

Cal posar en relleu que la majoria dels diners que es van recaptar van ser durant l'acte de cloenda, que va consistir en un aperitiu solidari anomenat #Tamarikitanga18. Aquesta iniciativa va aplegar un gran nombre de gent al llarg del passat diumenge, 12 d'agost, a la plaça de la Marina de l'Hospitalet de l'Infant. Durant l'aperitiu es va oferir menjar i productes solidaris. A més, també hi va haver animació infantil i activitats de lleure com una sessió DJ o zumba. 

 

Es va organitzar una classe de zumba per recaptar diners per a l'associació | CEDIDA

 

D'altra banda, durant la Setmana de la Joventut es van vendre tiquets per al sorteig de cinc lots de productes donats per gairebé una cinquantena d'establiments de restauració i comercials de la localitat a l'Oficina de Turisme i a l'Espai Jove. La regidora de Joventut, Celia Ruiz, ha destacat també la implicació dels joves en aquesta proposta solidària, tant com a voluntaris com a participants. El sorteig va tenir lloc el passat dilluns, 13 d'agost, a la Ràdio l'Hospitalet de l'Infant. 

 

Finalment, es van recaptar 100 euros a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant per a l'Associació NEN amb la realització d'activitats organitzades amb motiu de la celebració de la Setmana de la Lactància Materna, que es va celebrar de l'1 al 7 d'agost al municipi.