VÍDEO

Explosió d'una bombona de gas en una barricada a Tarragona

ATENCIÓ

Tots els talls de carretera previstos per aquest dissabte, 19 d'octubre

Una veïna de Cambrils pateix un robatori perpetrat per una falsa treballadora social

La delinqüent va enganyar la víctima per entrar a l'immoble, li va robar diverses pertinences i va fugir
Imatge d'un cotxe patrulla de la Policia Local de Cambrils. | Cedida

 

 

Al voltant de les vuit del vespre del passat dijous, 21 de març, una veïna de Cambrils d'avançada edat va alertar la Policia Local en adonar-se que havia estat enganyada i li havien robat diverses pertinences.

 

Segons va explicar als agents, una noia jove es va fer passar per una treballadora social de l'ajuntament per tal de poder accedir a casa seva, i aprofitant-se de la seva bona voluntat, li va robar diners en efectiu i unes arracades abans de marxar amb una excusa.

 

 

 

'Treballadora social de l'ajuntament'

La delinqüent hauria esperat al portal de l'habitatge, situat al carrer Alfons el Cast, i en veure-la arribar, l'hauria ajudat a arribar fins a casa, tot explicant que l'havia vingut a veure a ella. Un cop a casa, la va acompanyar a seure al menjador, i mentre li donava conversa, anava regirant d'amagat diversos espais i mobles de la casa buscant tot el que trobés de valor.

 

Finalment, la lladre es va acomiadar de l'anciana amb una excusa i fou llavors quan la víctima va descobrir els mobles regirats i es va adonar de l'absència d'unes arracades de valor i els diners en efectiu que guardava al dormitori.

 

Davant la situació, va trucar a la Policia Local, i va formalitzar una denúncia amb l'esperança que trobin l'estafadora i pugui recuperar les seves pertinences i diners. Tanmateix, a hores d'ara encara no s'ha pogut localitzar la delinqüent.

 

L'engany i consegüent robatori ha tingut lloc en un immoble del carrer Alfons el Cast de Cambrils | Google Maps

 

 

Et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris