GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Una veïna de Cambrils pateix un robatori perpetrat per una falsa treballadora social

La delinqüent va enganyar la víctima per entrar a l'immoble, li va robar diverses pertinences i va fugir
Imatge d'un cotxe patrulla de la Policia Local de Cambrils. | Cedida

 

 

Al voltant de les vuit del vespre del passat dijous, 21 de març, una veïna de Cambrils d'avançada edat va alertar la Policia Local en adonar-se que havia estat enganyada i li havien robat diverses pertinences.

 

Segons va explicar als agents, una noia jove es va fer passar per una treballadora social de l'ajuntament per tal de poder accedir a casa seva, i aprofitant-se de la seva bona voluntat, li va robar diners en efectiu i unes arracades abans de marxar amb una excusa.

 

 

 

'Treballadora social de l'ajuntament'

La delinqüent hauria esperat al portal de l'habitatge, situat al carrer Alfons el Cast, i en veure-la arribar, l'hauria ajudat a arribar fins a casa, tot explicant que l'havia vingut a veure a ella. Un cop a casa, la va acompanyar a seure al menjador, i mentre li donava conversa, anava regirant d'amagat diversos espais i mobles de la casa buscant tot el que trobés de valor.

 

Finalment, la lladre es va acomiadar de l'anciana amb una excusa i fou llavors quan la víctima va descobrir els mobles regirats i es va adonar de l'absència d'unes arracades de valor i els diners en efectiu que guardava al dormitori.

 

Davant la situació, va trucar a la Policia Local, i va formalitzar una denúncia amb l'esperança que trobin l'estafadora i pugui recuperar les seves pertinences i diners. Tanmateix, a hores d'ara encara no s'ha pogut localitzar la delinqüent.

 

L'engany i consegüent robatori ha tingut lloc en un immoble del carrer Alfons el Cast de Cambrils | Google Maps

 

 

Et pot interessar