Activen la plataforma de venda d'entrades per a la Festa Major de Sant Antoni de Vila-seca

Els actes de pagament són el ball de Festa Major i les nits de dj's, el concert d'Itaca Band, el monòleg d'El Sevilla i l'espectacle musical d'El Rey León
Imatge d'un concert del grup Itaca Band, que actuarà al Pavelló d'Esports de Vila-seca el pròxim divendres 17 de gener. | Artur Gavaldà

L'Ajuntament de Vila-seca ja ha posat a la venda les entrades per a la Festa Major de Sant Antoni 2020, que se celebrarà del 16 al 26 de gener. Una de les novetats d'aquesta edició és que, per primera vegada, les entrades només es podran adquirir de forma telemàtica i no a través del Patronat de Turisme, com s'havia fet fins ara. Per aquest motiu, el consistori ha obert una plataforma on-line de venda d'entrades que s'ha activat aquest mateix divendres 3 de gener.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'espai web per a la venda d'entrades dels actes de pagament de la Festa Major d'Hivern és festes.vila-seca.cat i permet exclusivament el pagament a través de tarjeta de dèbit o de crèdit. Després de fer el pagament, els compradors rebran un resguard que hauran d'ensenyar imprès o a través del mòbil abans d'accedir al recinte. La venda d'entrades anticipada estarà oberta fins a 1 hora abans de cada acte.

Set actes de pagament al Circ dels Somnis i el Pavelló d'Esports

Dins de la programació, hi ha set actes pels quals s'haurà de pagar entrada. El preu per accedir a la majoria d'ells és de 5 euros si es compra de forma anticipada i de 8€, a taquilla. És el cas de les tres nits de festa amb dj's que s'han programat entre el 16 i el 18 de gener al Circ dels Somnis —que es tornarà a instal·lar a la Via Màxima—, el Ball de Festa Major amb l'orquestra Nueva Era, el monòleg d'El Sevilla o l'espectacle musical d'El Rey León.

En el cas del concert que oferiran Itaca Band i Lildami al Pavelló d'Esports el pròxim divendres 17 de gener al Pavelló d'Esports, el preu de l'entrada anticipada és de 10 euros i a taquilla, de 15€.

També et pot interessar

El Sevilla, Itaca Band i un tribut d'El Rey León, a la Festa Major de Sant Antoni de Vila-seca

L'Ajuntament de Vila-seca obrirà un nou espai web de venda d'entrades aquest Sant Antoni

"❗ LA PINEDA: Condemnats per un accident laboral que va deixar un home sense mobilitat" "🛣❗El nou peatge de l'AP-7 a Vila-seca elimina el tram gratuït fins a Torredembarra"