INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

'L'home-dinosaure' de Cambrils reapareix una setmana després de la seva denúncia

La Policia Local havia sancionat aquest veí per passejar-se de forma reiterada pel carrer

 

'L'home-dinosaure' de Cambrils ha tornat a la càrrega. Una setmana després que la Policia Local el denunciés per incomplir el confinament, aquest veí de Cambrils va sortir al carrer aquest dimecres a la nit vestit amb la seva divertida disfressa de tiranosaure.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Un dinosaure amb molt de ritme

Enmig de la música que sortia dels balcons, l''home-dinosaure' es va deixar veure novament al vespre passejant el seu gos a la rotonda que hi ha entre els carrers de l'Oli i del Vi, darrere del Celler de la Cooperativa i del Col·legi Vidal i Barraquer. En el vídeo, compartit a les xarxes socials, es pot veure com l'home segueix el ritme de la música en un gran ambient amb llums de llanterna incloses.

 

 

Aquesta no ha estat l'única ocasió que el T-rex cambrilenc ha aparegut per animar el seu veïnat després de la seva topada amb els agents de l'autoritat. Fa uns dies, tornava a enfundar-se la seva disfressa per ballar, però aquesta vegada des del seu balcó. Tot i l'acta que li va obrir la Policia, l'home ha rebut gran quantitat de missatges d'agraïment a través de les xarxes per animar amb el seu bon humor aquests moments de confinament que estem patint per culpa del coronavirus.

 

 

Multats per passejar els gossos a quasi 2 quilòmetres de casa seva

D'altra banda, la Policia Local de Cambrils informa que ha intensificat els controls per vetllar pel compliment de les restriccions que fixa l'estat d'alarma. En aquest sentit, en les últimes hores s'han aixecat 14 actes de denúncia noves a persones que anaven pel carrer sense cap motiu que ho justifiqués a diferents zones de la ciutat. Entre els sancionats hi ha dos veïns que passejaven els gossos a quasi 2 quilòmetres de les seves residències.

 

Així mateix, s'ha permès l'obertura parcial d'un locutori perquè els seus clients puguin fer transaccions econòmiques urgents, tot i que no disposa d'autorització per romandre obert.

Més notícies de la categoria Costa Daurada