GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Trenquen els vidres i roben a l'interior de 18 cotxes, de matinada, al centre de Vila-seca

Onze dels vehicles afectats estaven estacionats a l’interior d’un pàrquing comunitari de la zona mentre que la resta, set automòbils, eren en un carrer pròxim
Imatge d'arxiu d'un vehicle amb els vidres trencats, després de patir un robatori | TarragonaDigital.com

 

 

Diversos veïns del municipi de Vil-seca s’han despertat avui dimarts, 15 de gener, amb una desagradable sorpresa. Fins a divuit vehicles han patit robatoris i destrosses als vidres laterals a la zona del parc de la Riera, al centre de la població.

 

Segons han explicat fonts municipals a TarragonaDigital, onze dels vehicles afectats estaven estacionats a l’interior d’un pàrquing comunitari de la zona —un estacionament privat— mentre que la resta, set automòbils, eren en un carrer pròxim.

 

 

 

Els veïns de la zona denuncien els fets a la Policia Local

Durant el matí d’avui, un reguitzell de veïns i veïnes s’han adreçat a la comissaria de la Policia Local, per tal de denunciar els fets, i diversos agents vila-secans han acudit al lloc del robatori, per tal de verificar els actes i fer les comprovacions pertinents.

 

Destrossen els vidres d'uns trenta cotxes a Tarragona

Uns trenta vehicles estacionats al pàrquing La Pedrera de Tarragona van aparèixer amb els vidres destrossats el passat diumenge, 13 de gener. Tot i que l'aparcament, situat a la Part Baixa de la ciutat de Tarragona, disposa de vigilància les vint-i-quatre hores del dia a través de càmeres de seguretat, la instal·lació no té un vigilant treballant-hi tota la nit, fet que va propiciar la trencadissa i diversos robatoris i, alhora, en va demorar l'alerta, que es va produir al voltant de les vuit del matí.

 

Els fets haurien passat a partir de les dues de la matinada, ja que, segons l'empresa responsable de l'equipament, Empark, de les onze de la nit de dissabte, 12 de gener, i fins a les dues de la matinada de diumenge les imatges de les càmeres de seguretat no van detectar cap moviment, ni cap conducta sospitosa a l'interior del pàrquing.

 

Durant el matí de diumenge, alguns dels propietaris de la trentena de vehicles afectats van denunciar els fets davant dels Mossos d'Esquadra.