Alcaldes i regidors de Vila-seca, Cambrils i Salou en la presentació del Carretera i Manta 2019

Vila-seca, Cambrils i Salou presenten el programa d'activitats Carretera i Manta 2019

Des d'aquest mes de febrer i fins al novembre els municipis comparteixen aquesta iniciativa anual que vol fomentar el civisme i la cohesió territorial entre els joves

El matí d'aquest dimecres, 20 de febrer, els alcaldes i regidors de Joventut de Vila-seca, Cambrils i Salou han celebrat una roda de premsa a la Pineda, on han presentat oficialment el programa d'activitats juvenils Carretera i Manta 2019.

D'aquesta manera, aquesta iniciativa anual que s'ha reprès aquest mes de febrer, s'allargarà fins al mes de novembre, en un conjunt de catorze activitats de l'àmbit formatiu, esportiu i d'excursions, adreçades totes elles a joves d’entre 14 i 30 anys.

Totes les reserves d'activitats i detalls del programa es poden consultar a través de lapàgina web oficial del Carretera i Manta; mentre que, als Punts d'Informació Juvenil de Vila-seca, Salou i Cambrils, es poden realitzar les inscripcions i per obtenir més informació de manera presencial.

18.000 joves i més de 600 activitats

Nascut al 2.001, el Carretera i Manta es va formalitzar en la signatura d'un conveni entre els tres municipis de la Costa Daurada, amb la voluntat d'esdevenir un conjunt d'activitats formatives i de lleure que tenien i tenen per objectiu fomentar el civisme i la cohesió entre els joves del territori. Un Carretera i Manta que amb els anys ha anat millorant i ha fet especial incidència en la formació dels joves, per tal que puguin inserir-se al mercat de treball o consolidar la feina que ja tenen.

L'acaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha valorat molt positivament la iniciativa, tot recordant que «els ajuntaments posen a disposició les eines, però el programa el confeccionen els joves, gràcies a la seva participació i la suma d’esforços i sinergies dels tres ajuntaments».

Tot plegat un programa d'activitats juvenils de gran èxit i consolidat entre els tres municipis que tal com recordava el regidor de Joventut de l'Ajuntament de Vila-seca, Francisco Almazán, ja ha comptat amb  la participació de prop de 18.000 joves i més de 600 activitats desenvolupades.


Comentaris