GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Demanen recuperar la Gala de l'Esport de Vila-seca cinc anys després de la seva desaparició

El grup municipal de Vila-seca en Comú portarà la qüestió al pròxim plenari

L'any 2015 es va celebrar la darrera edició de la Gala de l'Esport de Vila-seca, un esdeveniment que reconeixia anualment els clubs i esportistes locals més destacats de l'any. Així va ser durant 25 anys seguits, però el passat mandat aquesta gala va desaparèixer del calendari de l'Ajuntament. Ara, Vila-seca en Comú ha iniciat una lluita perquè es recuperi aquest esdeveniment i que es torni a retre un homenatge públic als veïns, veïnes i clubs del municipi que han assolit fites esportives.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Moció per a recuperar la Gala de l'Esport de Vila-seca que va desaparèixer fa cinc anys

La qüestió entrarà a debat en la pròxima sessió plenària que tindrà lloc aquest divendres, 28 de febrer, a l'Ajuntament de Vila-seca. Cinc anys després de la darrera edició, el grup municipal de Vila-seca en Comú defensarà una moció per a la recuperació de la Gala de l’Esport «com a espai per homenatjar i reconèixer la trajectòria d’esportistes i entitats del municipi». 

 

En aquest sentit, Vila-seca en Comú defensa que «Vila-seca és bressol de grans esportistes que ens donen grans alegries esportives i porten el nom del nostre municipi arreu del món», per la qual cosa reivindiquen que des del consistori s'impulsi «un merescut reconeixement a la tasca feta per esportistes i entitats esportives». 

 

Insten a crear el Consell Municipal d'Esport, un punt de trobada entre l'Ajuntament i els clubs esportius

Dins de la mateixa proposta, els Comuns demanaran iniciar els tràmits pertinents per crear el Consell Municipal d’Esport i la ponència d’Esport abans de sis mesos. Cal recordar que aquesta proposta està aprovada per ple des del juliol de l'any passat. El partit liderat per Mario Téllez considera important la instauració d'aquest consell per tal d'establir «un espai per reunir i deliberar amb representants de totes les entitats esportives i de tots els grups municipals».