Toquero, Segura i Teruel, durant la presentació de la Guia a Vila-seca

Vila-seca presenta la nova Guia de Serveis Socials

La publicació aplega una gran quantitat de serveis que s’ofereixen a la ciutadania, emmarcats en diversos àmbits

Durant el matí d’avui dimecres, 27 de febrer, s’ha presentat en roda de premsa la Guia de Serveis Socials de Vila-seca, una publicació en format llibret coordinada per l’Àrea Bàsica de Serveis Socials i que recull diferents programes d’acció i promoció social que s’impulsen al municipi.

En l’acte hi ha participat el tinent d’alcalde Adjunt a l’Alcaldia, Pere Segura; el tinent d’alcalde i cap de l’Àrea de Serveis a les Persones, Josep Toquero, i la regidora de Benestar Social i Polítiques d’Igualtat, Lucía Teruel.

Una proposta del ple municipal

La Guia de Serveis Socials de Vila-seca sorgeix a proposta del ple municipal i aplega una gran quantitat de serveis que es brinden a la ciutadania i que s’emmarquen en diversos àmbits, com ara els Serveis Socials Bàsics, els d’Atenció a la Dependència, a les Persones amb Diversitat Funcional/Discapacitat o a la Família.

En el marc d’aquest projecte s’inclouen també els serveis a la Infància i a l’Adolescència, a la Dona, a les Persones Grans, a les Persones LGBTI, a les Persones Nouvingudes, el Servei d’Inclusió Sociolaboral i el Suport per a l’Accés a l’Habitatge.

Una guia útil

Tal com apunta l’Ajuntament, dels serveis relacionats es recullen tots els ajuts i les bonificacions corresponents, «de les quals la Guia ens informa detalladament sobre qui els pot sol·licitar i on cal dirigir-se per informar-se’n o tramitar-los».

«Volem ser els millors en Serveis Socials»

La guia, pensada per a les persones i les famílies de Vila-seca, «és un punt de partida per agafar impuls els pròxims anys, és un projecte ambiciós», ha destacat Pere Segura. La regidora de Benestar Social, per la seva part, ha explicat que «volem ser els millors en Serveis Socials», tot afegint que «les polítiques de benestar social són un pilar imprescindible per a nosaltres».

Josep Toquero, tinent d’alcalde, ha apuntat que «la societat és creixent i canviant i per això aquesta Guia és oberta per tal d’anar incorporant nous serveis».

També et pot interessar: