Vila-seca celebra la 31a Diada de la Bicicleta aquest diumenge

Cada participant podrà donar un quilo de menjar pel Banc d'Aliments

Les bicicletes tornaran a ser les protagonistes a Vila-seca aquest diumenge, 25 de novembre, amb la 31a edició de la Diada de la Bicicleta. L’itinerari començarà a partir de dos quarts d’onze el matí des de la pista de l’Estadi Municipal, i recorrerà els diversos carrers de Vila-seca i continuarà en direcció a la Pineda per la carretera. Allà, passarà pels carrers de la Pineda i arribarà fins a la platja. Després, de la platja de la Pineda començarà la tornada a Vila-seca, i la bicicletada acabarà al mateix punt de partida. L'any passat, a la Diada de la Bicicleta de Vila-seca hi van participar fins a 420 vila-secans i vila-secanes. 

Amb cada inscripció, 1 kg de menjar pel Banc d'Aliments

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Enguany, els organitzadors esperen que hi tornin a participar unes 500 persones, les quals rebran diversos obsequis per la seva participació. Aquelles persones interessades a participar en la 31a Diada de la Bicicleta de Vila-seca es podran apuntar el mateix dia a la pista de l’Estadi Municipal a partir de dos quarts de deu, una hora abans de l’inici, o bé davant del parc aquàtic Aquopolis de la Pineda a dos quarts de dotze. De manera voluntària, cada participant en la bicicletada podrà donar un quilo d’aliments, el qual anirà  a parar al Banc d’Aliments de la Creu Roja de Vila-seca. Així doncs, si hi participen 500 persones, es podran recaptar, com a mínim, 500 quilos de menjar que anirà destinat a aquelles persones que més ho necessiten. 

La Diada de la Bicicleta està organitzada per l’Escola de Ciclisme de Vila-seca i està patrocinada per l’Ajuntament de Vila-seca. Hi col·laboren empreses i entitats com Sorea, Carbonicas Masquefina, Jimaran, El Didalet, Pica&Pica 24h, la Policia Local de Vila-seca, Protecció Civil i la Federació Catalana de Ciclisme.