Vila-seca celebra la 31a Diada de la Bicicleta aquest diumenge

Cada participant podrà donar un quilo de menjar pel Banc d'Aliments
Imatge d'arxiu de la Diada de la Bicicleta de Vila-seca | TarragonaDigital

 

Les bicicletes tornaran a ser les protagonistes a Vila-seca aquest diumenge, 25 de novembre, amb la 31a edició de la Diada de la Bicicleta. L’itinerari començarà a partir de dos quarts d’onze el matí des de la pista de l’Estadi Municipal, i recorrerà els diversos carrers de Vila-seca i continuarà en direcció a la Pineda per la carretera. Allà, passarà pels carrers de la Pineda i arribarà fins a la platja. Després, de la platja de la Pineda començarà la tornada a Vila-seca, i la bicicletada acabarà al mateix punt de partida. L'any passat, a la Diada de la Bicicleta de Vila-seca hi van participar fins a 420 vila-secans i vila-secanes. 

 

Amb cada inscripció, 1 kg de menjar pel Banc d'Aliments

Enguany, els organitzadors esperen que hi tornin a participar unes 500 persones, les quals rebran diversos obsequis per la seva participació. Aquelles persones interessades a participar en la 31a Diada de la Bicicleta de Vila-seca es podran apuntar el mateix dia a la pista de l’Estadi Municipal a partir de dos quarts de deu, una hora abans de l’inici, o bé davant del parc aquàtic Aquopolis de la Pineda a dos quarts de dotze. De manera voluntària, cada participant en la bicicletada podrà donar un quilo d’aliments, el qual anirà  a parar al Banc d’Aliments de la Creu Roja de Vila-seca. Així doncs, si hi participen 500 persones, es podran recaptar, com a mínim, 500 quilos de menjar que anirà destinat a aquelles persones que més ho necessiten. 

 

La Diada de la Bicicleta està organitzada per l’Escola de Ciclisme de Vila-seca i està patrocinada per l’Ajuntament de Vila-seca. Hi col·laboren empreses i entitats com Sorea, Carbonicas Masquefina, Jimaran, El Didalet, Pica&Pica 24h, la Policia Local de Vila-seca, Protecció Civil i la Federació Catalana de Ciclisme.