Vila-seca sanciona les persones que guardin lloc a la platja amb cadires o para-sols

La Policia Local ja precinta els elements i deixa una nota informativa
La Policia Local ja ha precintat cadires de platja | Aj. Vila-seca

És una de les postals més repetides durant els mesos d'estiu a les platges de la Costa Daurada. Des de primera hora del matí, cadires de platja, hamaques, para-sols o tovalloles estesos a la sorra, sense que els seus propietaris siguin a la vora. Es tracta, en moltes ocasions, d'una manera de reservar lloc a la platja des de ben aviat, i tenir-lo durant tot el matí o tot el dia. Ara, Vila-seca ha decidit posar remei a aquesta problemàtica.

«Després d'un temps vigilant que aquestes conductes no anessin a més, hem decidit que cal fer un avís a aquells usuaris que no respecten els usos públics de la platja», ha assegurat l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura. Des d'aquest dimarts, 28 de juliol, doncs, la Policia Local de Vila-seca ha començat a notificar als usuaris de les platges que no està permès deixar objectes a la sorra de la platja amb l'objectiu de reservar lloc, ja que aquest fet «desnaturalitza l'ús públic de la platja». 

Aquest dimarts ja s'ha pogut veure, a la platja de la Pineda, diverses cadires o hamaques precintades amb una cinta de la Policia Local, amb una nota informativa que les acompanyava: «No és permesa la pràctica de deixar instal·lats o estesos elements com para-sols, cadires, ràfies, tovalloles o similars, sempre que no es trobin presents els seus propietaris, a l'efecte de tenir reservat un lloc a la platja. Es considera que aquests fets desnaturalitzen l'ús públic de la platja».

"Urgent: Decisió d'última hora de PortAventura amb canvis dràstics" "Atenció: Guerra oberta entre l'Ajuntament de Salou i empresaris de l'oci nocturn"