Patrulles de voluntaris recorren els carrers de Vila-seca i la Pineda per fer complir el confinament

Membres de Protecció Civil i altres veïns col·laboren amb la Policia Local en tasques informatives

En ple estat d'alarma per la crisi sanitària del coronavirus, la Policia Local de Vila-seca compta aquests dies amb la col·laboració d'un equip de voluntaris que vetllen per fer complir el confinament decretat al conjunt de l'Estat. L'equip de voluntariat de Protecció Civil i altres persones que s'hi han sumat arran de la campanya solidària engegada fa uns dies, patrullen els carrers de Vila-seca i la Pineda informant els veïns i veïnes que troben sobre les normes sanitàries per prevenir la Covid-19.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Set rutes informatives per fer complir les mesures de prevenció sanitàries

Sota la supervisió de la regidoria de Serveis Generals, Seguretat i Civisme de l'Ajuntament de Vila-seca, s'han establert diverses rutes informatives a la via pública per on patrullen els voluntaris amb l'objectiu de vigilar que es compleixin les normes de confinament.

 

 

D'aquesta manera, s'han creat un total de set rutes, sis al nucli de Vila-seca i una més a la Pineda, on es concentra la mobilitat de persones per la presència de supermercats o altres servies. Les rutes compten amb la presència d'un voluntari de Protecció Civil, degudament uniformat i equipat, i es fan en coordinació amb agents de la Policia Local de Vila-seca. L'horari en què es duen a terme és de dilluns a dissabte, de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores.

 

Les set zones de patrullatge per a informar les persones que circulen pel carrer

Concretament, a Vila-seca s'han creat rutes per informar la gent a l'avinguda de  Francesc Macià i de la Verge de Montserrat; l'avinguda de Ramon d'Olzina (a la zona del Supermercat Consum), el Centre Històric; l'entorn del Mercat Municipal i l'estació de tren; la plaça de Països Catalans i la zona del Mercadona; i el Centre de Salut. A la Pineda, els voluntaris patrullen pel tram del passeig de Pau Casals que hi ha entre els carrers d'Hipòlit Lázaro i Enric Caruso.

"👮 CORONAVIRUS: El balanç de multes a Salou en la primera setmana de confinament" "🔴 El nou mètode de treball per garantir els serveis bàsics a l'Ajuntament de Cambrils"