GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

S'obre la votació dels Pressupostos Participatius 2019 a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

La fase de votació tindrà lloc del 21 de febrer al 6 de març
S'obre la nova fase de votació dels Pressupostos Participatius 2019 | Cedida

 

Arriba la nova fase de votacions dels Pressupostos Participatius d'aquest 2019 a l'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs, als quals es destina un total de 200.000 euros. Del 21 de febrer fins al 6 de març, totes les persones empadronades al municipi i majors de 16 anys, podran votar les propostes que considerin d'entre les acceptades prèviament per l'Ajuntament. El màxim serà de tres propostes per veí o veïna del municipi. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Aquest any, però, es presenta una novetat respecte a les fases anteriors. Els votants podran accedir a totes les propostes de la zona de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. En votacions passades, únicament es podia accedir a aquelles que afectaven de manera directa a la zona de residència. Aquest any es proposarà una única llista, a la qual podran accedir tots els veïns i veïnes del municipi. 

 

Com i a on votar

Les votacions es podran formalitzar, tant online com de manera presencial. Per aquells que prefereixin la primera opció, ho poden fer a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. També s'han habilitat punts de votació físics:

 

— L'Ajuntament de Vandellòs, la Casa de la Vila de l'Hospitalet de l'infant, les biblioteques municipals, Ca la Torri de Vandellòs i la Piscina coberta de l'Hospitalet de l'Infant en horari d'atenció al públic.

— El Casal de Masriudoms. Dimarts 26 de febrer, d'11.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores. Dilluns 4 de març, d'11.00 a 13.00 hores.

— El Casal de Masboquera. Dijous 28 de febrer, d'11.00 a 13.00 hores. Dimarts 5 de març, d'11.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores.

 

Els votants hauran de presentar el seu DNI, la targeta de residència o el passaport i la seva data de naixement per tal de poder verificar el seu empadronament i l'accés al vot dels Pressupostos Participatius.

 

En la fase inicial es va presentar un total de 187 propostes

Les propostes presentades inicialment van ser retallades degut a l'incompliment dels requisits necessaris. Una comissió tècnica municipal és l'encarregada d'avaluar-les i considerar quines són òptimes per a ser sotmeses a votació municipal. D'aquest total (un 139.7% més que l'any anterior), les propostes presentades finalment s'han reduït a 27, que són les que s'ajusten a tots els requeriments.