La xef cambrilenca Montse Abellá, reconeguda amb el Prix au Chef Pâtisser 2019

Formada a l'Escola d'Hoteleria i Turisme del municipi, Abellá és la responsable de les postres al restaurant madrileny Santceloni, premiat amb dues estrelles Michelin
La cambrilenca Montse Abellá, xef pastissera del restaurant Santceloni de Madrid | Instagram / @montseabellasalva

 

De Cambrils al Paseo de la Castellana, Montse Abellá és qui endolceix els àpats del Santceloni, el reconegut i elegant restaurant de l’Hotel Hesperia de Madrid.

Responsable de les postres en aquest establiment d’’haute cuisine’ d’autor a la capital espanyola, Abellá ha rebut, fa ben poc, el Prix au Chef Pâtisser 2019, un destacat guardó que atorga l’Acadèmia Internacional de Gastronomia.

Formada a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils

Nascuda a Cambrils, al Baix Camp, el 1976, i formada a l’Escola d’Hoteleria i Turisme del municipi, aquesta xef rebostera brinda les seves creacions amb «amor, passió i saber fer», premisses i sentiments que aporta, dia a dia, a la cuina del Santceloni, un restaurant premiat amb dues estrelles Michelin.

«La gastronomia no és una feina, és un estil de vida!» predica a les seves xarxes socials. D’esperit alegre i vital, Abellá ha estat l’única dona reconeguda a l’última edició dels premis de l’Acadèmia Internacional de Gastronomia, uns guardons que ja compten amb vint-i-vuit anys d'història.

El seu, el millor tortell de Madrid

Constant, vocacional, la xef cambrilenca evoca els seus orígens, la tradició i la il·lusió que genera la professió triada, sempre amb elegància, frescor i un toc ben personal. El seu tortell de reis, sense anar més lluny, va ser elegit el millor ‘roscón’ de tot Madrid, i el seu art culinari també l’ha dut a visitar el plató del cèlebre Masterchef.

De Cambrils al món

«Pastissera de professió i passió», així es defineix. De Cambrils a Madrid, i de Madrid al món, ja ho diuen: la feina ben feta no té mai fronteres. Enhorabona xef!

Et pot interessar:

"ATENCIÓ: Un detingut a Vila-seca en un gran cop contra el narcotràfic" "AGENDA: 'L'artesà de planetes', l'espectacle musical que arriba a Vila-Seca"