Incertesa pels macroconcerts de les festes majors de Montblanc i Cambrils a causa del temps

A hores d'ara, cap dels dos ajuntaments ha habilitat un espai alternatiu en cas que la pluja impedeixi celebrar-los a l'aire lliure
Doctor Prats a l'Acampada Jove de l'any 2018 a Montblanc. | Laia Solanellas

 

La celebració dels concerts programats dins de les festes majors de Cambrils i Montblanc per aquesta nit de dimarts, 10 de setembre, està pendent de la meteorologia. Els dos ajuntaments han informat que, de moment, els actes d'avui segueixen endavant, tot i que la previsió meteorològica adversa podria fer que es suspenguessin els dos macroconcerts.

A Cambrils, la revetlla de la Diada de Catalunya és un del dels darrers actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. A partir de les 22.30 hores, el Parc del Pinaret acollirà el concert de la Diada Festour, amb l’actuació dels grups Buhos, Roba Estesa, Lildami i Toquem Fusta. Una hora abans està prevista l'obertura del recinte en un concert d'entrada lliure. Des de l'Ajuntament asseguren que el concert es manté en la ubicació fixada i que, si s'hagués de suspendre, s'informarà a través de les xarxes socials. En cas de pluja el consistori no habilitarà cap espai alternatiu.

Imatge d'arxiu de la banda de Calafell Buhos. | Ajuntament de Calafell

 

Cal recordar que abans del concert de Festour, a les 19:30 hores, tindrà lloc l’acte institucional de la Diada, amb el discurs de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i una breu actuació de la Coral Verge del Camí i la colla castellera Xiquets de Cambrils. L'acte estava previst de celebrar al Parc del Pescador, però a causa de les previsions de pluja, s'ha traslladat al Saló de Plens de l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Montblanc valora emplaçaments alternatius

La incertesa també plana sobre la programació d'avui de la Festa Major de Montblanc. Com és habitual, cada 10 de setembre a la nit, la capital de la Conca de Barberà acull el macroconcert de les festes, a la plaça de Sant Francesc. Enguany, la Nit Jove estarà protagonitzada per grups tan mediàtics com Doctor Prats i Zoo. A hores d'ara, des de la regidoria de Festes i Cultura de l'Ajuntament de Montblanc asseguren que els actes es mantenen en els horaris i emplaçaments previstos, tot i que es valoraran altres alternatives segons quin sigui en pronòstic meteorològic a mesura que avanci la tarda.

En aquest sentit, la previsió de pluja podria afectar el CorreMusic’s Street Festival, el Correfoc, la Festa dels 80's a la plaça Major i el macroconcert de Sant Francesc.

"🎊NO US HO PERDEU: Els millors plans per fer aquest diumenge a Tarragona!" "L'església renaixentista de Riudoms, a debat"