Incertesa pels macroconcerts de les festes majors de Montblanc i Cambrils a causa del temps

A hores d'ara, cap dels dos ajuntaments ha habilitat un espai alternatiu en cas que la pluja impedeixi celebrar-los a l'aire lliure
Doctor Prats a l'Acampada Jove de l'any 2018 a Montblanc. | Laia Solanellas

 

La celebraci√≥ dels concerts programats dins de les festes majors de Cambrils i Montblanc per aquesta nit de dimarts, 10 de setembre, est√† pendent de la meteorologia. Els dos ajuntaments han informat que, de moment, els actes d'avui segueixen endavant, tot i que la previsi√≥ meteorol√≤gica adversa podria fer que es suspenguessin els dos macroconcerts.

 

A Cambrils, la revetlla de la Diada de Catalunya √©s un del dels darrers actes de la Festa Major de la Mare de D√©u del Cam√≠. A partir de les 22.30 hores, el Parc del Pinaret acollir√† el concert de la Diada Festour, amb l‚Äôactuaci√≥ dels grups Buhos, Roba Estesa, Lildami i Toquem Fusta. Una hora abans est√† prevista l'obertura del recinte en un concert d'entrada lliure. Des de l'Ajuntament asseguren que el concert es mant√© en la ubicaci√≥ fixada i que, si s'hagu√©s de suspendre, s'informar√† a trav√©s de les xarxes socials. En cas de pluja el consistori no habilitar√† cap espai alternatiu.

 

Imatge d'arxiu de la banda de Calafell Buhos. | Ajuntament de Calafell

 

Cal recordar que abans del concert de Festour, a les 19:30 hores, tindr√† lloc l‚Äôacte institucional de la Diada, amb el discurs de la presidenta de la Diputaci√≥ de Tarragona, Noem√≠ Llaurad√≥, i una breu actuaci√≥ de la Coral Verge del Cam√≠ i la colla castellera Xiquets de Cambrils. L'acte estava previst de celebrar al Parc del Pescador, per√≤ a causa de les previsions de pluja, s'ha traslladat al Sal√≥ de Plens de l'Ajuntament.

 

L'Ajuntament de Montblanc valora emplaçaments alternatius

La incertesa també plana sobre la programació d'avui de la Festa Major de Montblanc. Com és habitual, cada 10 de setembre a la nit, la capital de la Conca de Barberà acull el macroconcert de les festes, a la plaça de Sant Francesc. Enguany, la Nit Jove estarà protagonitzada per grups tan mediàtics com Doctor Prats i Zoo. A hores d'ara, des de la regidoria de Festes i Cultura de l'Ajuntament de Montblanc asseguren que els actes es mantenen en els horaris i emplaçaments previstos, tot i que es valoraran altres alternatives segons quin sigui en pronòstic meteorològic a mesura que avanci la tarda.

 

En aquest sentit, la previsió de pluja podria afectar el CorreMusic’s Street Festival, el Correfoc, la Festa dels 80's a la plaça Major i el macroconcert de Sant Francesc.

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!