«Teoria dels cossos» es preestrenarà al Teatre Fortuny de Reus

El pròxim 7 de novembre, a les 19.30 hores, es projectarà el debut del cineasta Joan Ramon Armadàs en el marc de l'Any Ferrater

Imatge promocional del film 'Teoria dels cossos', que compta amb escenes a la ciutat de Reus
Imatge promocional del film 'Teoria dels cossos', que compta amb escenes a la ciutat de Reus | Cedida
03 de novembre del 2023
Actualitzat a les 15:53h
El debut a la gran pantalla del director i guionista Joan Ramon Armadas Monclús, "Teoria dels cossos" es preestrenarà el pròxim dimarts 7 de novembre al Teatre Fortunyde Reus, a les 19.30 hores.

El film, protagonitzat pels actors Miquel Sitjà i Ivana Miño, s'inclou en la commemoració de l'Any Ferrater i té com a escenaris principals la ciutat de Reus, on va néixer el poeta, i Sant Cugat, on va viure els darrers anys i on es va suicidar quan tenia 50 anys. La peça audiovisual recorre alguns espais de la ciutat de Reus: l'Institut Gabriel Ferrater, el Parc Sant Jordi, la plaça del Castell i altres escenes que l'equip va enregistrar durant la Festa Major de Sant Pere.

La projecció al Fortuny serà d'accés lliure i gratuït i comptarà amb la presència de l’equip de la pel·lícula, que participaran en un col·loqui, obert als assistents, un cop finalitzat el passi del film.

Debut prometedor

A "Teoria dels cossos", ell és director de la Biblioteca Municipal de Sant Cugat, i ella, professora de literatura catalana de l'Institut Gabriel Ferrater. Conjuntament, protagonitzen una història romàntica, carregada de comèdia i aventures que té lloc entre el municipi barceloní i la capital del Baix Camp.

La pel·lícula compta amb el suport de les regidories de Promoció de Ciutat i de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus.

La pel·lícula ja s’ha vist abans en format de preestrena al Festival Som Cinema de Lleida i al Festival Nacional de Poesia. Abans de l’estrena comercial, que tindrà lloc el 6 de desembre, també es podrà veure a Madrid (24 de novembre al Cinema Artístic Metropol).