CaixaBank concedeix 181 MEUR a les empreses de la regió de Tarragona durant el 2018

La xifra suposa un increment del 33% respecte al mateix període de l’exercici anterior
CaixaBank, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

 

Durant l'any 2018, CaixaBank ha concedit crèdits valorats en 181 milions d’euros a diverses empreses del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. La xifra, segons apunta l’entitat bancària, suposa un increment del 33 per cent respecte al mateix període de l’exercici anterior.

 

Els préstecs, atorgats a petites, mitjanes i grans empreses de la regió de Tarragona s’han destinat, principalment, a inversions per al creixement dels seus negocis.

 

 

 

El creixement empresarial se sosté

Les dades confirmen, segons el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, que les empreses del territori «segueixen creixent, tot i trobar-se amb un entorn exterior menys favorable i amb una certa desacceleració de les exportacions».

 

Masana pronostica que el creixement es mantindrà «en quotes moderades» i que l’economia catalana i espanyola seguirà la seva evolució positiva «recolzada en la fortalesa del mercat laboral».

 

CaixaBank té a Tarragona tres centres especialitzats a disposició de les empreses | Cedida

 

Tres centres d'atenció a l'empresa a Tarragona

CaixaBank té un arrelament important entre el sector empresarial. Tal com detalla l’estudi de penetració de mercat de la consultora FRS Inmark, el 48% de les empreses espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d’euros són clientes de l'entitat. La companyia catalana, en aquest sentit, compta amb una xarxa especialitzada formada per 120 centres repartits arreu de l’Estat i 1.245 professionals dedicats a l’assessorament empresarial.

 

A Tarragona, concretament, CaixaBank hi té tres centres especialitzats a disposició de les empreses, ubicats a les ciutats de Reus, Tarragona i Tortosa, amb un total de 35 experts en la gestió integral d’empreses.

 

 

També et pot interessar: