Lexus Tarragona presenta el seu primer 'crossover' compacte, el Lexus UX 250H

El nou model és el primer SUV híbrid autorrecarregable de secció prèmium de la marca Lexus
La presentació del nou Lexus UX 250H s'ha celebrat al Moll de Costa de Tarragona | Laura Martínez

 

Aquest matí ha tingut lloc la presentació del nou Lexus UX 250H al Moll de Costa de Tarragona, el nou híbrid de secció prèmium que ofereix Lexus Tarragona. Joaquim Pons, president del Grup Pons, al qual pertany la concessió de Lexus Tarragona, ha sigut l'encarregat d'iniciar l'acte. Ha compartit amb tots els assistents el principal repte plantejat per la marca, a partir del qual ha nascut un nou perfil de vehicle. Consisteix en la formació d'un equip, tant de venda com de postvenda, altament capacitat per a transmetre les prestacions, capacitats i qualitats de la tecnologia híbrida.

En un context en el qual la majoria de vehicles de la marca Lexus aposten per la tecnologia híbrida, la formació de tots els seus professionals resulta vital. Així doncs, després d'acomplir aquest repte amb èxit, Lexus presenta un nou model dirigit a un segment de públic més jove. El nou Lexus UX250H està pensat pel públic inicial de la marca, apostant per la seva fidelització a mesura que aquest presenti un creixement, tant personal com econòmic. 

Durant la presentació del nou model s'ha fet ressò dels principals reptes de la marca | Laura Martínez

 

Lexus Tarragona ha signat un conveni de col·laboració amb l'Institut Pere Martell

La segona gran novetat de la marca ha estat la signatura d'un conveni de col·laboració amb l'Institut Pere Martell de Tarragona. Lexus confia en un futur en el qual l'híbrid combini l'elèctric amb l'hidrogen, en lloc d'amb la gasolina. «Apostem per una cultura del respecte a la natura i contaminació zero gràcies a l'hidrogen», afirma Joaquim Pons. «Segurament, tindrem vehicles d'hidrogen a Tarragona en un any» continua dient. 

En aquest context d'aposta per tecnologies i motors amb efectes menys contaminants, Lexus Tarragona, amb la col·laboració de l'Institut Pere Martell i, també, de Repsol, s'encarregarà de formar als més joves vers el coneixement d'aquesta nova tecnologia híbrida, que inclou l'hidrogen com a element principal i distintiu.

El nou model Lexus UX250H desafia la resta de vehicles de la gamma

«Ha arribat per quedar-se» és la contundent afirmació que ha fet Miquel Gràcia, cap de vendes de Lexus Tarragona, referent al nou model. És el primer SUV híbrid autorrecarregable i, a més, de secció prèmium. Presenta un estil elegant i distintiu amb un gran espai interior, el qual permet al conductor gaudir d'una agradable experiència de conducció. 

L'atenció en els detalls és un dels trets distintius de la marca Lexus | Laura Martínez

 

El seu xassís està perfectament treballat per a oferir major estabilitat i equilibri, gràcies a la utilització de l'acer com a material principal i de l'ús de soldadures molt més rígides i segures. La seva tapisseria es basa en la tècnica de costura japonesa Sashiko, la qual ofereix una major durabilitat i resistència del cuir. A més, també inclou l'innovador Lexus Safety System, un sistema que inclou el Sistema de Seguretat de Pre-col·lisió, Assistencia Interactiva de Trajectòria al Carril, Reconeixement de Senyals de Trànsit i el Control de Creuer Adaptatiu. Un conjunt de prestacions pensades per garantir la seguretat de tots els ocupants del vehicle.

Perfecció, qualitat i última tecnologia

Un dels principals distintius de Lexus és l'atenció al detall en el tracte al client. De nou, immersos en la cultura japonesa, basen aquesta atenció en la cultura Omotenashi. «Tenim l'obsessió de tractar als nostres clients com si fossin hostes de casa nostra» és com Jordi Gallart, representant de Lexus a España, ha resumit els principis de la marca.

Lexus presenta la gamma híbrida més àmplia del sector prèmium  | Laura Martínez

 

«Des de la seva fundació, l'any 1989, ha esdevingut una marca de referència mundial a causa de la constant recerca de la perfecció, l'excel·lent qualitat dels seus productes i l'ús d'una tecnologia  molt sofisticada», diu Jordi Gallart. Aquesta implicació és la que els fa comptar amb una xifra de deu milions d'unitats venudes arreu del món, de les quals més d'un milió i mig són híbrides. 

Compactes, berlines, crossovers o esportius són alguns dels vehicles d'alta gamma que ofereix Lexus Tarragona. La concessió compta, actualment, amb la gamma híbrida més amplia del sector prèmium, oferint un total de deu models híbrids amb diferents acabats i prestacions. 

"CaixaBank augmenta el 17% del seu finançament a particulars de Reus" "CaixaBank facilita la compra d'habitatge a clients amb 339 milions d'euros"