ÚLTIMA HORA

Tallada la T-11 per un accident causat per un cotxe en contradirecció

El semàfor del 24 de juliol de 2018

 TarragonaDigital.com
Michael O'Leary
Conseller delegat de Ryanair

La companyia aèrea Ryanair ha anunciat vagues diverses a mitja Europa, aturades que afectaran també els aeroports de Barcelona i Reus. Cada any per aquestes dates la companyia té problemes d'aquest tipus. Si bé les reivindicacions dels treballadors probablement són justes és cert que aprofiten el període de vacances per fer-se forts contra la companyia que ja ha anunciat, que no cedirà. En qualsevol cas, els que ho acaben pagant són que menys culpa tenen i menys poden fer-hi per solucionar-ho: els viatgers que pateixen els retards i les cancel·lacions tot i haver pagat religiosament els seus bitllets.

 
Begoña Floria
Consellera delegada del pla de la Budellera a Tarragona (PSC)

Les xarxes socials són una arma de doble tall. Un mitjà de comunicació pels polítics amb la seva comunitat de seguidors, però a la vegada, un altaveu sense control quan el missatge no és l'adequat. És el que li ha passat a la consellera de l'ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, que ha publicat erròniament una fotografia d'un entrenament de natació de fa quatre anys com a exemple que les grades dels Jocs del Mediterrani no van ser les úniques on no hi havia gent. Una errada que demostra que abans de publicar a les xarxes, cal estar ben segurs de la veracitat del material audiovisual que ens arriba.

 
Misericòrdia Montlleó
Alcaldessa d'Ulldemolins

Ulldemolins és un d'aquells municipis que es caracteritza pel seu dinamisme i capacitat d'atracció turística malgrat trobar-se força allunyat dels nuclis purament turístics de les comarques tarragonines. De fa uns anys cap aquí, el poble ha sabut reinventar-se i s'ha dotat d'una activa vida social i cultural que fa que no només durant l'estiu sinó també al llarg de l'any tingui un calendari d'activitats diverses, variades i per tots els públics, tan a nivell local com pel degoteig de visitants que arriba a la Vall del Silenci.