GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 24 de juliol de 2018

 TarragonaDigital.com
Michael O'Leary
Conseller delegat de Ryanair

La companyia aèrea Ryanair ha anunciat vagues diverses a mitja Europa, aturades que afectaran també els aeroports de Barcelona i Reus. Cada any per aquestes dates la companyia té problemes d'aquest tipus. Si bé les reivindicacions dels treballadors probablement són justes és cert que aprofiten el període de vacances per fer-se forts contra la companyia que ja ha anunciat, que no cedirà. En qualsevol cas, els que ho acaben pagant són que menys culpa tenen i menys poden fer-hi per solucionar-ho: els viatgers que pateixen els retards i les cancel·lacions tot i haver pagat religiosament els seus bitllets.

 
Begoña Floria
Consellera delegada del pla de la Budellera a Tarragona (PSC)

Les xarxes socials són una arma de doble tall. Un mitjà de comunicació pels polítics amb la seva comunitat de seguidors, però a la vegada, un altaveu sense control quan el missatge no és l'adequat. És el que li ha passat a la consellera de l'ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, que ha publicat erròniament una fotografia d'un entrenament de natació de fa quatre anys com a exemple que les grades dels Jocs del Mediterrani no van ser les úniques on no hi havia gent. Una errada que demostra que abans de publicar a les xarxes, cal estar ben segurs de la veracitat del material audiovisual que ens arriba.

 
Misericòrdia Montlleó
Alcaldessa d'Ulldemolins

Ulldemolins és un d'aquells municipis que es caracteritza pel seu dinamisme i capacitat d'atracció turística malgrat trobar-se força allunyat dels nuclis purament turístics de les comarques tarragonines. De fa uns anys cap aquí, el poble ha sabut reinventar-se i s'ha dotat d'una activa vida social i cultural que fa que no només durant l'estiu sinó també al llarg de l'any tingui un calendari d'activitats diverses, variades i per tots els públics, tan a nivell local com pel degoteig de visitants que arriba a la Vall del Silenci.