EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

El semàfor del 25 de juliol de 2018

Pilar Alió
Presidenta de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense

La Reial Societat Arqueològica Tarraconense és una de les entitats guardonades enguany amb la Creu de Sant Jordi 2018. L'entitat tarragonina ha rebut aquest reconeixement per la seva tasca de protegir, salvaguardar i preservar el patrimoni arqueològic de les comarques de Tarragona des de fa més d'un segle.

 
Elvira Ferrando
Consellera de Comerç de Tarragona (PSC) i presidenta d'ESPIMSA

El trasllat dels marxants de la Rambla cap a la plaça Corsini ha provocat tensió i moments complicats en un estira i arronsa entre l'Ajuntament i els paradistes que sembla que pot continuar durant aquest mes d'agost. La decisió del trasllat sembla que està acceptada per part dels paradistes tot i les reticències inicials a canviar-se de lloc després de deu anys a la Rambla però ara l'escull és quan s'ha de fer aquest trasllat. La consellera responsable, Elvira Ferrando, vol que es traslladin immediatament mentre que ells demanen l'estiu de pròrroga. En qualsevol cas, no està lligat el tema amb la planificació que caldria.

 
Rafel Gosálvez
Regidor de Governació del Vendrell (PSC)

La policia local del Vendrell ha posat en marxa una aplicació especialment pensada pels casos d'assetjament i que compta amb quatre botons que el ciutadà pot marcar: 112, incidències, meteocat i un alarma vermella que es pot prémer quan s'està en perill. Automàticament s'avisa la policia local, qui immediatament truca al telèfon mòbil de l'usuari i envia una patrulla al carrer on es troba via geolocalització. Tecnologia al servei de la seguretat de les persones.