El semàfor del 30 de juliol de 2018

Josep Andreu
President del Port de Tarragona

El Port de Tarragona és un dels motors econòmics de l'Àrea Metropolitana i un dels més importants de l'estat i de l'arc Mediterrani. Amb unes xifres més que notables i uns resultats econòmics i d'activitat positius, hi treballen més de 2.000 persones de forma directa i 5.000 d'indirectes. La diversificació de l'activitat i un ambiciós pla estratègic i de creixement són algunes de les claus del seu èxit.

 
Héctor de la Salud
Membre de la ONG 'Pallassos sense fronteres'

Héctor de la Salud i tres companys més, l'Èric Rieu, Marta Renyer i Núria García tots els tarragonins, han participat en un viatge solidar a Angola amb l'objectiu d'actuar en un dels països més pobres del món i arrencar uns quants somriures als infants d'una de les zones més pobres del país. Una experiència vital que ens han explicat i un gest admirable que volem reconèixer des de TarragonaDigital.com

 
Joan Sans
Alcalde de l'Arboç

L'Arboç ja disposa d'un carril bici, que connecta l'Escola Sant Julià amb el centre del municipi. Una infraestructura que forma part del pla municipal per fomentar la pràctica de l'esport saludable i que vol ajudar a reduir el trànsit a l'avinguda del Priorat, molt dens durant les hores d'entrada i sortida dels centres educatius.