El semàfor del 31 de juliol de 2018

Jordi Ramos
alcalde de Conesa

El Mercat Vell de Conesa arriba aquest pròxim cap de setmana al municipi de La Conca de Barberà amb la seva desena edició. El Mercat s'ha convertit en un clàssic del calendari de l'agost a la comarca i enguany arriba amb més activitats que mai, plenament consolidat.

 
Marta Llorens
Portaveu de la CUP de Reus

Reguitzell de declaracions i contradeclaracions ahir al voltant del conveni laboral de l'ajuntament de Reus, que passa avui per plenari municipal i que s'havia consensuat prèviament entre el govern amb els sindicats representants dels treballadors. Quan tot semblava clar, la CUP critica amb duresa el conveni i la manera com s'ha aprovat per part dels treballadors. CCOO respon carregant contra la CGT i la CUP assegurant que s'ha tardat un any i mig en arribar a un acord i que es va sotmetre a votació de l'assemblea amb un resultat de 55 vots a favor i 19 en contra; i tot plegat, vist amb sorpresa pels propis treballadors i pel mateix govern municipal reusenc.

 
Albert Martínez
Cap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls

La Colla Vella ha fet història aquest cap de setmana a Vilallonga del Camp descarregant un 2de8 sense folre, un castell que es resistia als vallencs però que finalment han descarregat, reconciliant-se amb aquest castell de tanta dificultat. L'assaig i la feina intensa tenen el seu premi.