El semàfor de l'01 d'agost de 2018

Xavier González
director del Concurs de Castells de Tarragona

El Concurs de Castells de Tarragona va exhaurir les entrades pel diumenge dia 7 d'octubre ahir al matí, poc menys de dues hores després d'haver-se posat a la venda. Sense incidents destacables d'aquells que són habituals quan hi ha una compra massiva d'entrades en línia com és el cas, amb la venda d'entrades s'engega de nou la maquinària per un concurs que ha esdevingut ja la referència obligada i imprescindible del món casteller.

 
Pere Granados
Alcalde de Salou (FUPS-CiU)

La Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat ha explicat que l'ajuntament de Salou no els ha autoritzat l'us d'una sala per fer una xerrada contra el desmantellament de la línia Port Aventura-Salou-Cambrils amb l'argument que no s'obre a les tardes. Des de l'ajuntament no han donat cap explicació al respecte. Un equipament públic ha d'estar a disposició de la qualsevol ciutadà que vulgui fer un acte al seu municipi i en cas que, per motius tècnics, no es pugui utilitzar un espai, faciltar-ne algun altre, que segur que n'hi ha. Si bé el desmantellament de les vies és una qüestió polèmica que té defensors i dectractors, de tot se'n pot parlar i debatre públicament.

 
Marcel·lí Morera
President de la Cambra de Comerç de Valls

La Firagost de Valls ja ha arribat a una nova edició, la 64a, i ho fa amb més de 350 expositors repartits en 1,5 quilòmetres de recorregut i 40.000 quadrats d'espai. Una fira que cada mes d'agost posa Valls al mapa català i que, si bé en alguns aspectes li convé modernitzar-se una mica, és un bon aparador dels sectors productius i econòmics més representatius de la nostra terra.

"El semàfor de 'delCamp.cat' del 31 de juliol de 2018" "El semàfor del 30 de juliol de 2018"