El semàfor del 08 de agost de 2018

Jordi Camps
Coordinador d'Investigació Biomèdica de l'Hospital Sant Joan de Déu

Massa sovint, les fites en el camp de la mediciona passen desapercebudes al gran públic i no reben l'atenció de tots plegats que mereixen. Jordi Camps és especialista en Bioquímica i coordina la Unitat d'Investigació Biomèdica de l'Hospital Sant Joan de Déu. L'investigador reusenc està investigant l'origen del càncer, l'obesitat i les malalties cardiovasculars, tres malalties que estan molt relacionades entre ells i que tenen bases bioquímiques comunes.

 
Xavier Llastarri
President del CF Reus

El CF Reus Deportiu ha arribat als 2.000 abonats a dues setmanes de l'inici de la lliga, una xifra que s'apropa ja al total de nous socis aconseguits la passada temporada. La temporada arrenca amb optimisme pel club reusenc i l'afició està responent a les bones perspectives dels roig-i-negres. A més, gràcies a que aquesta setmana s'han allibertat els seients dels abonats que no han renovat localitat, els nous socis podran escollir bons llocs, fins ara ocupats.

 
Magí Balcells
Alcalde de Les Piles de Gaià

Les Piles de Gaià s'ha convertit, cada mes d'agost, en un dels municipis referents de la dansa a nivell, no tant sols de Tarragona, sinó també català. Té molt de mèrit que en un mes de festivals musicals, culturals i artístics en general, aquest petit poble de La Conca de Barberà hagi mantingut fermament la seva aposta per un festival, el Danseu, que enguany arriba a la seva sisena edició i que porta espectacles internacionals de petit i mitjà format. Una mostra d'art i talent que val molt la pena descobrir, si encara no ho heu fet.