El semàfor del 13 d'agost de 2018

Sandra Rota
Membre del centre de busseig M.Rota Diving de Torredembarra

La riquesa del fons marí de les costes tarragonines és una gran desconeguda pels que vivmi a aquesta regió. Empreses com el centre d'exploració del fons marí, M.Rota Diving de Torredembarra o clubs de busseig com Dive Center Tarraco, liderat per Gabriel Quiroga permeten, a tothom qui ho vulgui, conèixer de ben aprop l'espectacular riquesa animal i botànica de les nostres costes així com curiositats com, per exemple, que hi ha un vaixell enfonsat just davant del Fortí de la Reina. Experiències enriquidores i que contribueixen a posar en valor Tarragona i les seves comarques.

 
Fran Morancho
Alcalde de Mont-roig del Camp (PSC)

L'alcalde de Mont-roig, en una entrevista a TarragonaDigital, detalla els projectes que s'estan duent a terme a Mont-roig i a la vegada fa balanç d'aquests anys com alcalde, alcaldia a la qual tornarà a optar l'any 2019. Amb un mandat estable i sense gaires alts i baixos, tot i la complexitat política municipal, Morancho assegura que aquest mandat s'hauran fet inversions per valor de 20 milions d'euros, xifra molt considerable com bé explica, tenint en compte que estem parlant d'un municipi de 12.000 habitants.

 
Jordi Savall
Musicòleg especialitzat en música antiga

Jordi Savall ha dirigit una orquestra formada per músics refugiats en el concert inaugural de la sisena edició del Festival de Música Antiga de Poblet, que ha començat aquest cap de setmana. El prestigiós violagambista i eminència mundial en música antiga ha volgut d'aquesta manera reivindicar els drets dels immigrants amb aquest projecte musical i social que pretén donar una sortida a músics que han hagut de fugir de la seva terra i ajudar-los a trobar una forma digna de fer la seva feina, fer música, i esdevenir un exemple.

"El semàfor del 10 de agost de 2018" "El semàfor del 09 de agost de 2018"