El semàfor del 16 d'agost de 2018

Joan Salvat
Capità del Reus Deportiu

Joan Salvat (Reus, 1992) ha estat nomenat primer capità del Reus Deportiu per a la temporada 2018-2019 que està a punt de començar. El jugador, membre del club del Carrer Gaudí des dels dos anys, veu recompensada així la seva fidelitat a l'entitat i als anys de treball en l'hoquei base fins que el 2012 va fer el salt al primer equip. Romà Bancells l'acompanyarà com a segon capità.

 
Ramon Ferré
Alcalde de Calafell (PSC)

L'ajuntament de Calafell ha 'recuperat' les dues darreres llars d'infants privades del municipi després que s'haguessin tirat endavant adjudicant-ne la construcció a una empresa que també en portava la gestió durant 25 anys per amortizar l'inversió. Problemes de gestió que han portat a tenir una llar tancada durant diversos cursos han fet que l'ajuntament adoptés aquesta mesura abans de temps. Si bé ha costat un milió d'euros a les arques municipals, se suposa que ara el servei que es presta a les famílies amb nens petits del municipi, millorarà.

 
Joan Reig
bateria d''Els Pets'

Els Pets estrenen nou disc a l'octubre i en aquests moments n'estan ultimant ja els detalls després de la composició i enregistrament de les noves i esperades cançons del grup, que s'han realitzat durant el mes de juliol a Guissona. Una de les mítiques bandes del rock català, amb 33 anys sobre els escenaris però als que el pas del temps els ha provat molt bé i que tornen amb nou disc sota el braç i amb una gira que es durà a terme els propers mesos. Els milers de seguidors de la banda estan d'enhorabona.

"El semàfor del 15 de agost de 2018" "El semàfor del 14 de agost de 2018"