Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

La víctima mortal de l'accident a l'AP-7 és un veí de Reus de 40 anys

URGENT

Crema un pis al carrer de Vallgornera del Morell

El semàfor del 16 d'agost de 2018

Joan Salvat
Capità del Reus Deportiu

Joan Salvat (Reus, 1992) ha estat nomenat primer capità del Reus Deportiu per a la temporada 2018-2019 que està a punt de començar. El jugador, membre del club del Carrer Gaudí des dels dos anys, veu recompensada així la seva fidelitat a l'entitat i als anys de treball en l'hoquei base fins que el 2012 va fer el salt al primer equip. Romà Bancells l'acompanyarà com a segon capità.

 
Ramon Ferré
Alcalde de Calafell (PSC)

L'ajuntament de Calafell ha 'recuperat' les dues darreres llars d'infants privades del municipi després que s'haguessin tirat endavant adjudicant-ne la construcció a una empresa que també en portava la gestió durant 25 anys per amortizar l'inversió. Problemes de gestió que han portat a tenir una llar tancada durant diversos cursos han fet que l'ajuntament adoptés aquesta mesura abans de temps. Si bé ha costat un milió d'euros a les arques municipals, se suposa que ara el servei que es presta a les famílies amb nens petits del municipi, millorarà.

 
Joan Reig
bateria d''Els Pets'

Els Pets estrenen nou disc a l'octubre i en aquests moments n'estan ultimant ja els detalls després de la composició i enregistrament de les noves i esperades cançons del grup, que s'han realitzat durant el mes de juliol a Guissona. Una de les mítiques bandes del rock català, amb 33 anys sobre els escenaris però als que el pas del temps els ha provat molt bé i que tornen amb nou disc sota el braç i amb una gira que es durà a terme els propers mesos. Els milers de seguidors de la banda estan d'enhorabona.

Comentaris