El semàfor del 20 d'agost de 2018

Camí Mendoza
Alcaldessa de Cambrils (ERC)

Cambrils ha retut homenatge aquest dissabte, 18 d'agost, a les víctimes de l'atemptat terrorista que va patir la vila fa tot just un any. L'acte, discret i emotiu, va ser un encert en la forma en què es va concebre, donant el protagonisme a les víctimes del succés i recordant la tasca de les forces de seguretat aquella fatídica matinada. Un encert, doncs, del consistori cambrilenc.

 
David Lobo
Cap de colla dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau s'han endut un dels grans moments de la diada de Sant Magí 2018. Els de David Lobo sortien quarts i això els ha fet atacar d'entrada el gran objectiu de la cita: un 2 de 8 amb folre que ha demostrat hores i hores d'assaig i ha fet oblidar que era el primer de la seva història. L'execució, brillant, ha donat pas a la celebració més sonada del dia a les Cols. La colla de la camisa verda segueix fent història i creixent sense aturador.

 
Joan Banús
Propietari del forn Ca Ralet de Vallmoll

El forn Ca Ralet porta des de 1889 donant servei de pa i coques a Vallmoll. El comerç ha vist passar una guerra, una crisi econòmica i s’ha reinventat oferint en l’actualitat set varietats diferents de coques de recapte,un dels seus reclams. Ara, la Generalitat ha reconegut la trajectòria d’aquest forn i és un dels comerços catalans guardonats amb el Premi Nacional als establiments comercials centenaris. Ho podeu llegir aquí.